To je to što me zanima!

Prolaznik je ispred zgrade u Beču pronašao mrtvog Hrvata

Austrija: Muškarac je ležao mrtav ispred zgrade u Beču. Pored njega je bio pištolj. Policija utvrđuje je li muškarac počinio samoubojstvo ili ga je netko ubio
Vidi originalni članak

Prolaznik je pronašao u utorak oko 6 sati ujutro beživotno tijelo Hrvata (34) u bečkoj Linzer Strasse 88. Imao je prostrjelnu ranu na glavi te je ležao na nogostupu ispred ulaza u zgradu. Pored njega je bio pištolj. Prolaznik je odmah pozvao policiju. Policija ne isključuje mogućnost samoubojstva. 

Muškarac nije živio u zgradi ispred koje je pronađen. Glasnogovornik bečke policije je rekao kako zasada ne mogu reći ima li ulica u kojoj su ga pronašli veze s njegovom smrću, prenosi Wiener Zeitung.

Policija navodi kako su smrt uzrokovala najviše dva hica ispaljena u glavu. Muškarac nije bio vlasnik pištolja. istražuje se postoji li za pištolj dozvola i tko je njegov vlasnik.

Rodbinu još nisu obavijestili o smrti, a stanari tvrde kako muškarca ne poznaju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Đonišetać 16.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_96365 16.08.2011.

    mafijaska posla...

  • Slava Njemu 16.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare