To je to što me zanima!

Partnerica urlala na kandidata za premijera, stigla je i policija

Policija je pozvana u londonski dom Borisa Johnsona i njegove partnerice nakon što su susjedi navodno čuli glasnu svađu, prenose u subotu britanski mediji
Vidi originalni članak

Stigavši na mjesto događaja, policija je u petak ujutro razgovarala s njima te izjavila da su "dobro i sigurni" i da "nije bilo razloga za policijsku akciju".

Dnevnom listu The Guardian susjed je rekao da je čuo vrisku žene nakon koje se čulo lupanje u stanu.

Prema susjedovoj izjavi čula se vika, u kojoj se razabralo da Johnson viče partnerici da ostavi njegov laptop te da odbija otići iz stana kao i njezine glasne riječi da je vinom uništio sofu te mu "nije stalo ni do čega jer sve uništi, da ne brine za novac ni za što drugo". 

V. BRITANIJA I EU Tusk: Novi britanski premijer mogao bi oživjeti Brexit...

Nakon petog kruga glasanja u utrci za nasljednika konzervativne premijerke Therese May u četvrtak su ostali favorit Boris Johnson sa 160 glasova i ministar Jeremy Hunt sa 77, nekoć protivnik napuštanja Europske unije, a danas kandidat koji obećava Brexit sa sporazumom. 

Pedesetpetogodišnji Johnson, koji je bio gradonačelnik Londona osam godina, smatra da je on jedini kandidat koji može izvesti Veliku Britaniju iz EU-a do 31. listopada i boriti se sa strankom Brexit Nigela Faragea i Laburističkom strankom Jeremyja Corbyna.

VELIKA BRITANIJA Povećana podrška Johnsonu u 3. krugu izbora za premijera

Hunt i Johnson sudjelovat će u 16 predizbornih debata diljem Velike Britanije u borbi za čelno mjesto torijevaca, odnosno premijera.

Prvi takav skup održava se u subotu u Birminghamu u kojem će kandidati odgovarati na pitanja članova konzervativne stranke, uoči treće godišnjice referenduma o Brexitu koji je razlog ostavke sadašnje premijerke Therese May, ali i pitanje svih pitanja njezina nasljednika. 

IDE U TREĆI KRUG Johnson sve je bliže osvajanju najviše britanske funkcije

Najkasnije krajem srpnja 160 tisuća članova Konzervativne stranke na unutarstranačkim izborima izabrat će Johnsona ili Hunta za stranačkog vođu i on time postaje premijer Ujedinjenog Kraljevstva.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • branimir220250 23.06.2019.

    Da ga gospoja ošiša na čelu dok spava, častio bi ju rakijom 🤪🤪🤪❌

  • Borna.2 23.06.2019.

    Čim ga ovakvi portali napadaju zbog deilana, stavljaju ovakve slike i slično, znam da je pozitivac i napraviti će nešto dobro za svoj narod a na štetu globalne elite.

  • Tiranosaurus 22.06.2019.

    Pa pogleć facu..jednostavno moraš vikati na njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare