To je to što me zanima!

Promet prema moru gust, na Lučkom kolona 12 km

Gužva ima i na trajektima Prizna - Žigljen za otok Paga gdje veliki preljev stranih turista posebno iz Slovenije. Nešto manje gužve su u splitskoj luci
Vidi originalni članak

Promet na cestama i autocestma prema moru vrlo je gust, a na nekim dionicama vozi se u koloni ili usporeno te Hrvatski autoklub upozorava vozače na oprezniju vožnju. Promet je posebice gust na zagrebačkoj obilaznici i graničnim prijelazima na ulazu u zemlju. Na ulasku na autocestu A1 u Lučkom kolona je je jutros bila 12 km iz smjera Bregane, a oko 6 km iz smjera Ivanje Reke. Na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko 16.30 sati bila duga 18 kilometara. Kolona na prilazu Zagrebu oko 16.30 sati duga je 12 kilometara iz smjera Zaprešića i Bregane. Zastoja ima i na Riječkoj obilaznici gdje je zbog radova sužen kolnik te na izlazu s autoceste A6 u Oštrovici kao i na ŽC u Meji.  Iako je promet pojačan zastoja pred tunelima Mala Kapela i Sveti Rok nema kao što je to bilo prošlih godina kada se tunelima vozilo dvosmjerno. Gužva ima i na trajektima Prizna - Žigljen za otok Paga gdje veliki preljev stranih turista posebno iz Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Luna luna 01.08.2009.

    ako neko ni znao PDV se diže radi turista jer mi smo ipak najeftinija država u evropi sa najmanjim pdv pa da se turisti ne čude šta tako jeftino... a evo turista sad če se napunit proračun a u 9 mjesecu sigurno če opet pričat o krizi kad se pokrade zaradjen novac.

  • debeli74 01.08.2009.

    I ove kao i svake godine turizam je podbacio i tako to!A love puni đepovi ??Treba za nove izbore!!Dokad??????????

  • edinjo 01.08.2009.

    klasika u ovo vrime svake godine isto a recesiju ko jebe bar je kupanje u moru mukte to nam ne mogu uzeti zato ljudi uživajte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare