To je to što me zanima!

Kaos na obilaznici zbog sudara auta kod odmorišta 'Plitvice'

PROBLEMI I NA JADRANU Zbog bure na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle
Vidi originalni članak

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko, kod odmorišta Plitvice u smjeru istoka, vozi se otežano u koloni jednim prometnim trakom uz povremene zastoje.

Zbog gustog prometa u zoni radova na riječkoj obilaznici (A7) između čvorova Rujevica i Diračje u smjeru Rupe, vozi se usporeno u koloni od oko 1,5 km, javio je HAK.

Zbog kamionske gume na kolniku na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Okučani i Novska, na 150. km u smjeru Zagreba, savjetuje se vozačima da voze opreznije.

Zbog bure, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići (ograničenje 60 km/h) te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Na brojnim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi kolnika ili košnje trave, pa se zbog privremene regulacije prometa povremeno vozi u koloni ili uz zastoje. 

Zbog pojačanog prometa u zoni radova na Jadranskoj magistrali (DC8) na ulasku u Split iz smjera Solina, kod mjesta Murvica Gornja, Primošten i Slano mogući su povremeni zastoji i vožnja u koloni. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MAKANTAHI 21.05.2018.

    na hak stranici u 11.26 nema ništa o ovome

  • krao_sam_1 21.05.2018.

    Stvarni krivac se ne vidi. Navodno je vozilo BMW uzrok ovoj nesreći.

  • 21.05.2018.

    Najbolje je ovo sa kamionskom gumom na autocesti...javlja se da je guma na cesti, objavljuje se na internetu, ali nijedan pametnjaković nebi stao i maknuo gumu s prometnice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare