To je to što me zanima!

Prometna nesreća na Savskoj: Automobil naletio na pješaka

Automobil je naletio na pješaka danas na Savskoj cesti u Zagrebu oko 11 sati. Hitna je intervenirala te je stradalog prevezla u bolnicu, a njegovo je stanje zasad nepoznato
Vidi originalni članak

Nesreća na Savskoj ispred Učiteljskog fakulteta, dogodila se danas oko 11 sati. U naletu automobila stradao je pješak. Stradali pješak prevezen je hitno u bolnicu, a njegovo stanje zasad je nepoznato.

Policija trenutno provodi očevid i istraga se nastavlja.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • centarfor5 29.04.2017.

    Da je automobil nije vozio po žutoj traci sigurno ne bi udario pješaka jer se ne bi našli na istom mjestu i u isto vrijeme. Zašto Bandić i društvo uz stotine kamera ne postave i kamere na Savskoj tako da mogu snimati sve one koji od drugih vozača prave budale i voze se po žutim trakama.

  • 28.04.2017.

    Vozač napravio prekršaj jer je vozio trakom označenom žutom bojom , a znamo kome služi ta traka i to če mu prišit za prekršaj, sve bi dobro završilo da nije stradao pješak, kao i što opraštaju alkohol 05 al ako netko nastrada onda je vozač kriv bez obzira na malu količinu alkohola, isto kad je dozvoljeno prekoračenje brzine 10% ali ako netko nastrada več se gleda kao prekršaj.

  • longvillager 28.04.2017.

    A baš je morao ostavit auto na tramvajskoj pruzi... Koliko vidim ozlijeđeni pješak nije na pruzi, prema tome nepotrebno je blokirao tramvaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare