To je to što me zanima!

Prometna nesreća u Puli: Teže je ozlijeđen muškarac (65)

Protiv vozača automobila podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. On nije na vrijeme zaustavio Hyundai ispred "zebre"
Vidi originalni članak

U prometnoj u ponedjeljak oko 9.35 sati u Tomasinijevoj ulici u Puli, teže je ozlijeđen 65-godišnji pješak.

Nesreća se dogodila kada je 34-godišnjak upravljao automobilom Hyundai pulskih oznaka, a nije se kretao dovoljnom sigurnosnom brzinom da se može pravovremeno zaustaviti ispred pješačkog prijelaza. Zbog toga je vozilom udario u 65-godišnjeg muškarca koji je prelazio cestu, a koji je od siline udarca pao na kolnik. Hitno je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Protiv vozača automobila podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ping-pong 22.08.2019.

    Tip je udario Bepa, srusio ga je i zaustavio auto na njegovoj nozi, na cjevanicnoj kosti, odnosno potkoljenici...to je bilo smrskano... Bepo mu s poda govori da ide unazad da mu je stao na nozi, kad je izasao skinuo je kais i stegnuo mu nogu iznad koljena. Dosla hitna, odnijela Bepa, dosla policija na motoru, tip i zenska i odnos sa vozacem kao da su prijatelji. Rade oni ocevid, a ono druga saobracajka ispred njih. Stane auto na zebri, a biciklist gleda u policiju i zabije se u auto. Policajac ga gledaa i smije se, tip se ispricava...mislim. Tamo na tom mjestu u godinu dana, ja sam vio tri nesrece i sve na toj zebri. To je nevrejojatno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare