To je to što me zanima!

Prometni policajac udario tramvaj službenim vozilom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Službenim kombijem policajac i njegov kolega u civilu zabili su se u tramvaj. Vozač ZET-a nije se zbunio. Uzeo je mobitel i nazvao policiju
Vidi originalni članak

Putnici iz tramvaja ZET-a morali su izaći na kišu nakon što se neoprezni policajac M.B. (47) u četvrtak oko 20.30 sati kombijem zabio u tramvajska kola. Prema riječima svjedoka zeleno svjetlo je u tom trenutku na raskrižju Reljkovićeve ulice i Ilice u Zagrebu bilo tramvaju. Prometni policajac koji je vozio kombi htio je na raskrižju skrenuti lijevo, a u izjavi tvrdi da je njemu bilo zeleno.
- S policajcem u kombiju je bio i jedan u civilu. Nakon udarca izašli su pred vozača ZET-a i počeli se ispričavati i govoriti da nije potrebno zvati policiju - objašnjava 16-godišnja Ivona P.
Vozača tramvaja D.B. (40) policijska uniforma nije zbunila. Uzeo je mobitel i nazvao policiju. Ljutiti putnici uz pokoju su psovku komentirali događaj. Policajac i njegov kolega nisu imali izbora. Pokupili su rasute dijelove kombija i u njemu čekali očevid.
U sudaru nije ozljeđen nitko od 20-ak putnika, a prometni zastoj je trajao oko 15 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Mr X 29.03.2008.

    E ljudi moji da vi samo znate kako nam je ova ljepa nasa zanimljiva, eto pa i ja u Njemackoj otvorim prvo HR novine, jer kod nas se staklno nesto dogadja, ok i ovdje ima svacega, ali su nasi dogadjaji jedinstveni, Ha ha \'nemoj zvati policiju\' i to kaze policajac

  • bellastella 29.03.2008.

    Zanima me gdje je nestala vijest o tramvaju iz Zrinjevca?!Čiji li je to tatin sinčić bio da se sve ovako dobro uspjelo zataškat već 2 dana?!!!!

  • Vozdovac brate 29.03.2008.

    Valjda se murjak svađao sa suputnikom tko će sjest do prozora i nije vidio tramvaj.....???hah

Komentiraj...
Vidi sve komentare