To je to što me zanima!

Pronašla nestalu majku nakon 40 god., pokopali krivu 1996.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lula Cora Hood znala je otići, ali bi se uvijek vratila. Taj put nije. Policija je pronašla tijelo 1996. godine. Mislili su da je ona. Tek sada je DNK analiza potvrdila da nije
Vidi originalni članak

Amerikanka Lula Cora Hood nestala je 1970. godine nakon obiteljske svađe. Njezina kćer Grace Kvisto tada je imala 15 godina. Policajci iz Galesburga pronašli su je 40 godina kasnije.

- Idem je vidjeti čim ću moći. Ne mogu vjerovati. Jedan dan samo je otišla. Inače se uvijek vraćala, ali ne i taj put - rekla je Kvisto koju su nakon majčinog nestanka posvojili rođaci. Policajci su nazvali obitelj 1996. godine s lošom vijesti. Pronašli su ljudske ostatke u ciglenoj kući u Galesburgu. Rekli su da je to Lula Cora Hood, a u to vrijeme nije bilo DNK analize. Obitelj je pokopala tijelo. Prije dvije godine obitelj je ponudila DNK na analizu kako bi potvrdili da je pokopano tijelo Corino. Negativne rezultate su dobili tek prije nekoliko tjedana.

- Bili smo opet na početku - rekla je Kvisto. Međutim, policija je opet pokrenula istragu. Policajac je došao kod Kvisto 30. lipnja. Rekao joj je kako je našao njezinu majku - živu u u Jacksonvilleu na Floridi. Cora ima 84 godine i slabo pamćenje, piše Wqad. Sjeća se samo sestara, ali ne i kćeri. Cora je rodila ukupno 14-ero djece, a ima i psihičkih problema. 

Policija nije još otkrila čije tijelo je obitelj pokopala. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JaGrozni 10.07.2011.

    To je tamo normalno svako drugo dijete nema roditelje------

  • deny_os 09.07.2011.

    Napusti dijete. Sreča da su rođaci bili ok pa su je uzeli što nebi svi napravili. Osoba koja napusti dijete nije zaslužila da ju se traži.

  • kika22 09.07.2011.

    nakon 40 godina mi nebi niti trebala,jer nije uvijek majka ona koja te rodi nego koja te odgoji i postavi na pravi put zivota.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare