To je to što me zanima!

Pronašla sestru koju nije vidjela čak punih 55 godina

Majka Jelene Kanižaj iz Međimurja posvojiteljima je dala njezine dvije sestre. Nakon susreta s Barbarom (55), zajedno će posjetiti Vericu (57)
Vidi originalni članak

Ja sam izvanbračno dijete. Majka se udala kad sam imala šest godina, ali suprug ju je ostavio nakon godinu dana. Rodila je sestru Vericu. Kad je navršila godinu i pol dana, majka je s njom otišla raditi u Baranju i dala ju je u posvojenje, ispričala nam je Jelena Kanižaj (62) iz Donje Dubrave u Međimurju. Nju je majka ostavila baki i djedu u Donjoj Dubravi te ujaku i ujni. Nakon godinu dana vratila se kući s trećom curicom Barbarom.
- Bilo je teško prehraniti još jedno dijete. Nakon svađe s roditeljima, i petomjesečnu Barbaru dala je na posvojenje u Baranji. Imala sam sedam godina, ali dobro je pamtim. Majka je povremeno dolazila i pričala da joj je bolje nego meni. U travnju ove godine zazvonio je telefon. Poziv je bio iz Hamburga. Nakon 55 godina Barbara me pronašla - pričala je Jelena Kanižaj grleći sestru. 
- Mislila sam da će mi puknuti srce kad se predstavila. Od mene je saznala da imamo i treću sestru Vericu (56). Njoj su posvojitelji brzo umrli pa ju je naša majka, koja je umrla prije 20 godina, odvela na Kosovo. Verica sad živi u Kraljevu. Verica i Barbara od mene su saznale jedna za drugu - kaže Jelena, koja će s Barbarom uskoro posjetiti Vericu.



MAJČIN KUM JOJ REKAO GDJE JE PRAVA OBITELJ
Posvojena Barbara udala se sa 17 i s mužem iz Darde otišla u Hamburg, gdje živi 37 godina. Našla je vjenčani list prave majke i preko njezina kuma 'otkrila' sestru u Međimurju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • udlu 16.08.2010.

    Ipak vrijedi ona naša stara: Svijet i nije tako velik kako se ćini.

  • ironmaiden 16.08.2010.

    Kladim se da su i jedna i druga pomno pratile one španske serije.

  • bubamara 23 16.08.2010.

    ja sam plakala kad sam procitala tekst ,,,zivot je cudo

Komentiraj...
Vidi sve komentare