To je to što me zanima!

Pronašli Kimija: Češku papigu prepala je mačka pa je nestala tijekom ljetovanja u Zadru

Nekoliko se dana na društvenim mrežama tragalo za Kimijem kojeg je maca Ninđa potjerala na udaljeno stablo odakle mu se izgubio svaki trag. Vlasnici su bili prisiljeni vratiti se u Češku bez svojeg ljubimca
Vidi originalni članak

Češki turisti koji su u Zadar stigli s ljubimcem, papigom Kimijem, tužna su se srca vratili kući bez njega, piše HRT. Kimi je s gazdama i lani ljetovao u Zadru te je na par dana šmugnuo, ali se i vratio. No ovaj put je njegovu nestanku kumovao mačak Ninđa, zbog kojeg je, na veliku žalost vlasnika, Kimi netragom nestao.

Nekoliko dana na društvenim se mrežama tragalo za Kimijem kojeg je maca Ninđa potjerala na udaljeno stablo odakle mu se izgubio svaki trag. Vlasnici su bili prisiljeni vratiti se u Češku bez svojeg ljubimca Kimija, no ostavili su njegov kavez za slučaj čuda, da se Kimi vrati. 

Kimijevu fotografiju uz apel da se pošteni nalaznik papagaja javi, objavila je na svojem Facebook profilu zadarska TV voditeljica Silvija Jurin, a nakon tri dana stigla je sretna vijest. 

- Od Sfinge do Maraske treba 3 dana, ako si Kimi. Odlučila je sletjeti Ivici na rame, dok je radio u vrtu. Poštena Mare objavila je na Faceu sliku papagaja koji sjedi njenom ocu na ramenu, a onda je počeo zvoniti mobitel. Hvala vam svima! Česi su obaviješteni. Eno, već su krenuli prema Zadru. Kaže Čeh da mu se žena izobličila od plakanja. Stala je na sekundu kad smo javili da je Kimi na sigurnom. Sad opet plače, od sreće - napisala je Jurin, prenosi HRT.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Realno_gledano... 16.07.2023.

    Opet se izgubio ceski turist 🤣

  • melin51 16.07.2023.

    Kimi kao turist je imao creće što nije trebao hitnu pomoć.

  • petar133 16.07.2023.

    Sad opet mogu mirno spavat

Komentiraj...
Vidi sve komentare