To je to što me zanima!

Locirali malezijski Boeing? U oceanu isplivao komad krila

Proučio sam stotine fotografija i konzultirao se s kolegama. Svi mislimo da bi to moglo biti krilo Boeinga 777, istog modela kao što je bio MH370 - kaže stručnjak
Vidi originalni članak

Komad krila koji je isplivao u blizini otoka Reunion u Indijskom oceanu mogao bi biti ostatak nestalog zrakoplova Malaysia Airlines, poznatijeg kao MH370, piše Telegraph.

Bivši vojni pilot, a sada stručnjak za zrakoplovnu sigurnost Xavier Tytelman od osobe koja živi na Reunionu dobio je seriju fotografija nedavno otkrivenog ostatka zrakoplova. Smatra da je riječ o zanimljivom tragu:

- Proučio sam stotine fotografija i konzultirao se s kolegama. Svi mislimo da bi to moglo biti krilo Boeinga 777, istog modela kao što je bio MH370. Policija koja je pregledala krilo procjenjuje da je ono bilo u vodi oko godinu dana zbog čega opet postoji mogućnost da je riječ o dijelu malezijskog zrakoplova koji je nestao u ožujku 2014. - rekao je Tytelman.

Malezijski Boeing nestao je u vrijeme leta na liniji Kuala Lumpur - Peking. U njemu je bilo 239 putnika i članova posade. Opsežna potraga za ostacima zrakoplova, u koju je bilo uključeno nekoliko država, nije dala rezultate. 

Oko njegova nestanka postoje razne teorije, od samoubojstva pilota preko slijetanja u bazu Diego Garcia pa sve do pada na području Sjeverne Koreje

- Francuska policija provodi istragu, a i Australci, koji vode potragu za avionom, iznimno su zainteresirani za ovo otkriće. Ne znamo koliko će dugo trebati da se potvrdi ili opovrgne da je ovo malezijski Boeing - kaže Tytelman.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 30.07.2015.

    Sada će se svi silni teoretičari zavjere po*rat po sebi... najviše oni tipa oteli ih ameri, oteli ih rusi, oteli ih tajni agenti jer nešto je jako bitno u tome avionu ili oni su svi sretno sletjeli...

  • varešak 29.07.2015.

    Misliti i još nešto raditi je isto.

  • Fenix7 29.07.2015.

    Meni je najviše žao obitelji nestalih, zapravo poginulih putnika. Svako malo netko nađe nekakav "trag" i "stavlja im sol na ranu". Srušio se, pao u ocean i gotovo. Nema ga više. Putnike pojele ribe. A metalna krila ne isplovljavaju nakon godinu dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare