To je to što me zanima!

Pronašli oružje kod dilera koji je pokušao pregaziti policajce

Zadarska policija je, u sklopu istrage protiv 35-godišnjaka osumnjičenog da je na Staru godinu automobilom pokušao pregaziti policajce, u njegovu domu pronašla oružje i drogu
Vidi originalni članak

Policija je u utorak priopćila da je, osim teškog ubojstva u pokušaju na štetu policajaca, 35-godišnjaka osumnjičila i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, nedozvoljenu trgovinu te neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Pretragom njegova doma i drugih prostorija koje koristi pronađene su tri ručne bombe, šest komada trotilskih metaka, pet osušenih i deset zelenih stabljika indijske konoplje, 714 grama marihuane i16 grama sjemenki.

Policija je pronašla i 60 grama tzv. punila, odnosno praškaste bijele tvari nepoznatog kemijskog sastava, kao i 839 grama rezanog duhana te 60 pakiranja od po 50 grama rezanog duhana.

ODUSTALI OD KRAĐE Vatrogascima usred noći ukrali gumenjak, istarski policajci ga brzo našli 15 kilometrara dalje

Inače, policija je na Staru godinu uhitila 26-godišnjeg francuskog državljanina i 35-godišnjaka koji je s njim bio u društvu, a koji je pri pokušaju bijega umalo pregazio policajca koji je izbjegao udar izmaknuvši se s ceste, a tada je lakše ozlijeđen.

Osumnjičeni su da su se sastali radi preprodaje droge.

Policija je pucanjem u zrak i u automobilske gume spriječila u bijegu tog dilera kojeg je lovila od Musapstana i zaustavila kod Poličnika te su obojica osumnjičeni za više kaznenih djela. Kod 35-godišnjaka je tada pronađen kokain, marihuana te medicinska šprica s tekućinom nepoznatog sastava.

POLICIJA POZIVA NA OPREZ Auto na krovu kod Splita, u nesreći intervenirali vatrogasci

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 26-godišnji Francuz je 1. siječnja predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JustaNina 05.01.2021.

    Za ovo istražni zatvor nije tri mjeseca već dvije godine,radi se o težim kaznenim djelima kojemu se izriče maksimalno trajanje istražnog zatvora do pravomoćnosti presude, neće sigurno van tako skoro. Pravo mi je struka pa znam o čemu govorim,nedugo smo imali slučaj ovako privatno kod jedne žene čiji je sin imao isto ta djela i nikada nije izašao,dočekao je nedugo pravomoćnost presude.

  • Zutiac 05.01.2021.

    Odlezat ce 3 mjeseca i vratiti se starom zanatu. Dok nekoga ne ubije ako nije vec ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare