To je to što me zanima!

Pronašli pedofila koji je u Portugalu oteo Madeleine?

Raymond Hewlett (64) osuđivani je pedofil, te ga traže irska i britanska policija. Pričao je o Maddie na 'čudan' način što je bilo sumnjivo prijateljima
Vidi originalni članak

Raymond Hewlett (64), bivši vojnik i registrirani pedofil 2007. godine u vrijeme kad je nestala Madeleine McCann živio je svega sat vožnje od odmorišta Praia de Luz u Portugalu odakle je djevojčica oteta. Hewlett je prijavljivan za više napada na curice, te ga traže irska i britanska policija. S Maddieinim nestankom, i on je nestao iz Portugala, piše Daily Mail. Detektivi koje su zaposlili Kate i Gerry McCann odletjeli su u Portugal istražiti dojavu. Naime, izvor blizak istrazi navodno je rekao kako je Hewlett prijateljima 'neobično' pričao o Maddie te su posumnjali da zna što je s djevojčicom ili čak da je upleten u to. Policija ga opisuje kao opasnog po djecu, kruži kombijem tražeći žrtve, a navodno se predstavljao i kao policajac te se srpijateljio s obiteljima svojih žrtava. Osuđen je dva puta za zlostavljanje dviju djevojčica, te je odslužio ukupno osam godina u zatvoru. Bio je sumnjivac i za silovanje i ubojstvo 11-godišnjakinje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dolka 22.05.2009.

    koji je ovo put da su našli trag do Madleine?

  • user_29428 22.05.2009.

    Meni nije nikakvo čuđenje u svezi pedofila, jer ako niste znali u Nizozemskoj već postoji stranka pedofila.. to znači poslije legalizacije pederluka (počelo u Nizozemskoj) posvuda dolazi i ovo na red.

  • Ivan_ST 22.05.2009.

    takvoga se stvarno nikad nije smilo pustit ponovno na slobodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare