To je to što me zanima!

Prvi trag nakon čak 509 dana: Je li ovo dio nestalog aviona?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Otkako je Boeing 777 na letu MH370 nestao u ožujku 2014. godine Australija, Malezija, SAD i druge zemlje uložile su milijune u potragu. Ovo je prvi ozbiljan trag
Vidi originalni članak

Predmet koji je u srijedu isplivao u blizini otoka Reunion u Indijskom oceanu mogao bi biti dio nestalog zrakoplova Malaysia Airlines , na letu MH370 , piše ABCNews . Podsjetimo zrakoplov je nestao prije 509 dana .

POGLEDAJTE VIDEO : Pronađen prvi ozbiljan trag nestalog aviona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stručnjaci kažu da je pronađeni predmet dio krila aviona dug oko dva metra i širok oko metar. Predmet je poslan na analizu. Prema prvim informacijama to je dio krila Boeinga 777. I nestali malezijski zrakoplov je bio Boeing 777 . Ako analiza pokaže da je to dio nestalog malezijskog aviona i dalje će, kažu stručnjaci, biti teško utvrditi gdje je ostatak, ali će ovo ipak biti vrlo važan trag. Otkako je zrakoplov nestao u ožujku 2014. godine Australija, Malezija, SAD i druge zemlje su uložili milijune u potragu.

Zbog misterija nastale teorije: Od kvara, otmice, pilota samoubojice...

Nestanak aviona postao je misterij . Razvile su se različite teorije o tome kako je nestao i gdje se nalazi.

Spominjao se kvar, otmica, a razvila se i teorija da je pilot koji je bio politički aktivist namjerno srušio avion. Malezijske vlasti su zaključile da se avion, iako dosad nije pronađen, srušio u ocean te da su svi putnici i posada poginuli.

U avionu je bilo 239 ljudi 15 različitih nacija.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • KlaudijaKJ 03.08.2015.

    Ne vjerujem nakon godinu i pol su tek pronasli mali trag.Da su se potrudili a ne sjedili i citali Gloriju nasli bi do sada cijeli avion.Mogli su nastavit potragu makar zbog obitelji nestalih ali glavno da govore o novcu i tome koliko je sto stajalo.Zalosno je kako ljudski zivoti se racunaju u eurima dolarima kunama i sl.Zivimo u dvadeset i prvom stoljecu.Postoji oprema i serijski brojevi il kako se to vec naziva.U toj cijeloj prici svima nam nesto promice.Ali onaj tko je kriv sigurno ce napravit pogrijesku jel da se zakrilce aviona pojavi tamo gdje ga ne moze voda donijeti.Palo sa neba.Prica im ne drzi vodu

  • shalafeyn 30.07.2015.

    smijesno mi je kako nitko ne spominje najrealniju teoriju o tome što se dogodilo. na tom avionu su bile 4 osobe koje su zajedno s jednom americkom bankom bili vlasnici inovacijske tvrtke vrijednosti 2.2 milijarde kuna. Ugovorom je bilo određeno kako ako jedna osoba pogine se vlasnistvo proporcijalno rasporeduje na ostale vlasnike. Znači: 5 vlasnika - svaki 20%, 4 vlanika - svaki 25% etc... I eto odjednom na tom letu na summit bila sva 4 mlada inovatora i pao avion. sad razmislite kaj biste bili spremni napravit radi 2.2milijarde kuna, a da ste još uz to i židovi.

  • prajdali 30.07.2015.

    I što ako su ga našli ? Sumnjam da ćemo ikada nešto više saznati o tome što se desilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare