To je to što me zanima!

Napad na mlade vaterpoliste: Identificirali su trojicu huligana

Osumnjičeni maloljetnik je zapalio pirotehničko sredstvo i bacio ga prema oštećenima te su osumnjičeni zajedno s još dvije zasad nepoznate muške osobe, rukama i nogama počeli udarati mladiće
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom i dvojicom 24-godišnjaka zbog sumnje da su počinili kazneno djelo tjelesne ozljede u vezi zločina iz mržnje na štetu dvojice maloljetnih srbijanskih državljana.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su u četvrtak, 8. rujna ove godine, oko 21.50 sati, dok su oštećeni, u društvu još trojice maloljetnika, (svi igrači omladinskog vaterpolo kluba iz Beograda) šetali gradom, u Vlaškoj ulici prišli im osumnjičeni te kako je jedan od oštećenih nosio klupsku majicu počeli ih vrijeđati, a potom ih i fizički napali.

Osumnjičeni maloljetnik je zapalio pirotehničko sredstvo i bacio ga prema oštećenima te su osumnjičeni zajedno s još dvije zasad nepoznate muške osobe, rukama i nogama počeli udarati oštećene po cijelom tijelu, a zatim pobjegli prema Ulici biskupa Galjufa. Oštećenima je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a policijski službenici su nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće dok se kriminalističko istraživanje u smislu utvrđivanja identiteta još dvije nepoznate muške osobe koje su bile među napadačima, nastavlja.  

Idi na 24sata

Komentari 102

  • liliana 16.09.2016.

    Kako glupo,četnici im šeču po Zagrebu već 20 godina pa im dlaka sa glave ne padne,a oni napadaju mlade dečke koji se nisu ni rodili u vrijeme rata.To smo mi Hrvati.

  • žaba davi rodu 16.09.2016.

    Rat ne treba zaboraviti a ni oprostiti No mislim da bi na prostoru bivse juge trebao biti mir ako ništa drugo ..

  • Bluefon 16.09.2016.

    Na kraju...Da nisu nosili grobarske majice ne bi dobili po nosu...Po logici nekolicine može se i šešelj šetati po HR u četnickoj uniformi i nitko ga ne bi smio dirati...Kako da ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare