To je to što me zanima!

Pronašli tunel za drogu: Bio je unutar kuće i dug 200 metara

Tekae Michael. policajac na granici, rekao je da je svrha tunela vjerojatno trebala biti prijevoz droge iz Meksika u SAD. Na ulazu je dubok deset metara, a u na kraju otprilike tri metra. Nije dovršen
Vidi originalni članak

Meksičke vlasti pronašle su skriveni tunel na granici Meksika i SAD-a. Početak tunela je unutar kuće u gradu Jacume, blizu zapadne granice s Kalifornijom. Dugačak je 200 metara, ali nije dovršen.

Tekae Michael. policajac na granici, rekao je da je svrha tunela vjerojatno trebala biti prijevoz droge iz Meksika u SAD. Na ulazu je dubok deset metara, a u na kraju otprilike tri metra. Širok je nešto manje od metra. Meksička vojska i policija otkrili su ga u rujnu ove godine, piše New York Post

- Kad pronađemo ovakav tunel, to je velika stvar. Za to treba jako puno vremena da se izgradi - rekao je Tekae. Tunel ima željezničku prugu i solarne panele za provođenje električne energije. 

Vlasti su nedavno pronašle dva tunela u San Diegu. Prošle godine u kolovozu pronašli su i tunel kraj granice Otay Mesa, kad je iz njega izašlo 30 ljudi, ponajviše Kinezi i Meksikanci. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • miko2312 13.10.2018.

    De neka mi netko pojasni zasto je droga uopce zabranjena, zasto ju se smatra zlom itd?? Nikad nisam probao drogu, nikada pusio, cak ni ne pijem jer ne volim alkohol, ali ne shvacam zasto je droga zabranjena, znam da stvara halucinacije i da si s time unistavas zdravlje ali ne shvacam sta to briga drzave sto netko voli to i svjesno si unistava zdravlje, sto mene briga sto se moj komsija bode, bas me briga, sam si je kriv sto ce umrijet mlad, da se on bode a da je meni losije pa onda ajde bunio bi se, ovako me briga, a sto se tice kriminala, vise zlocina naprave ludjaci koji nisu na drogama nego ovi sto su na drogama, zasto je alkohol dopusten kad svaki dan ubija u prometu, i alkohol steti zdravlju, potice na halucinacije ne u mjeri kao droga ali ajde nekada mozda, ne znas sta radis kad se napijes, skoro isto kao droga, samo manje stete po zdravlje konzumatora, a kao sto sam rekao sto mene briga sto si ti pijan ili nadrogiran, ja to necu uzet i briga me, tko voli nek izvoli.

  • John Doe Jr. 12.10.2018.

    a taman su trebali braća žužić ofarbati tunel

Komentiraj...
Vidi sve komentare