To je to što me zanima!

Princeza u pepelu: Spašavala potopljene, ali njoj prijeti bujica

Mnogo puta su je prijavljivali, a Uskok je prvi put istražuje zbog svadbe. Istražuje što su sve županici plaćali građani. Sisak bruji o njenom doktoratu, ali mu nema traga
Vidi originalni članak

Županica Marina Lovrić Merzel do jučer je bila samouvjerena, nasmijana, dotjerana... Vijest da Uskok protiv nje pokreće istragu izbrisala joj je osmijeh s lica, navukla podočnjake i uzdrmala samouvjerenost. Dok se pred javnošću pravda da su sumnje da je oštetila županiju za 182.000 kuna, plaćajući rođendanske proslave i svadbu, samo gnjusna podmetanja, medijima se šire vijesti i o skupim darovima na račun poreznih obveznika. Navodno je za Božić suradnicima darovala skupe parfeme koje je plaćala novcem građana, i to za ukupno 30.000 kuna. Upućeni, kažu, da su time samo zagrebli po nebuloznim troškovima županice. Ipak nije usamljena u optužbama. Na Uskokovoj listi našao se i bivši ravnatelj sisačke podružnice Hrvatskih šuma Zvonko Rožić. Dok istraga ne pokaže što je istina, Sisak je i dalje u strahu od prve žene županije. Sugovornici nam i dalje anonimno govore o njoj jer kažu:

- Ne želimo javno govoriti o njoj jer svaki put kad se digla prašina, čudom se slegla, a onda se s nama obračunavala. Najveća im je enigma njezino obrazovanje o kojem je gotovo nemoguće doći do ikakvoga pismenog traga.

>>> Više pročitajte u Expressu


Idi na 24sata

Komentari 207

  • DinoLokin 15.03.2014.

    Za svu imovinu koju je stekla čistaćica "Žarka" zar nije trebala već biti U Remetinicu kod Sanadera i Vidoševića?!Imovinu joj treba zamrznuti kao Sanaderu do kraja suđenja.!!.Za sve je kriva naša država!Uhvatite je, stavite joj lisičine na ruke,kugle na noge i sa njom u Remetinec gdje joj je i mjesto!!

  • ina67 15.03.2014.

    Treba sve kazniti ali niti jedne riječi što je s gradonačelnicom Knina. Možda JE ONA PRIVILEGIRANA KOD NOVINARA.

  • zuco_2 13.03.2014.

    Županice,jesi li Ti čula onu narodnu:MOŽEŠ KAKO HOČEŠ AL NE MOŽEŠ DOKLE HOČEŠ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare