To je to što me zanima!

Propada Milanovićev plan: Od tajnog glasovanja nema ništa?

HDZ će tražiti javno glasovanje. Računaju da će ruku za njih dići čak i više od 78 zastupnika Domoljubne koalicije, Mosta, dva Bandićeva zastupnika i dva manjinca
Vidi originalni članak

Kako stvari stoje čini se da ništa od SDP-ove diverzije sutra u Saboru. Kako što smo već pisali SDP će zajedno s partnerima na konstituirajućoj sjednici Sabora predložiti vlastitog kandidata za predsjednika Sabora.

U tom slučaju bi na glasanju bila dva kandidata, a tada Poslovnik propisuje tajno glasovanje. SDP se nada da će na tom glasovanju dio Mosta prijeći lijevoj koaliciji. 

No, kako piše u nedjelju Jutarnji list, HDZ će tražiti javno glasanje. Računaju da će ruku za njih dići čak i više od 78 zastupnika Domoljubne koalicije, Mosta te dva Bandićeva zastupnika i dva manjinca. Jedan od njih je navodno Šandor Juhas, predstavnik mađarske nacionalne manjine.

Idi na 24sata

Komentari 464

  • AUSSIE 28.12.2015.

    Diverzija,znači da je on u stvari diverzant.Ako mu ne uspije,odlazi U šumu.

  • 779danai4ure 28.12.2015.

    odvjetnik Olujić je prije nekoliko tjedana najavia da je spremna tužba za veleizdaju ali se čeka da siđe s vlasti( pravna smo država i nek institucije rade svoj posao) . nebi se štel mešat u politiku nego samo prenosim odvjetnikove riječi iz jedne popularne emisije;živi bili pa vidili :-)

  • 779danai4ure 28.12.2015.

    a dooobrrooo sad, može i njemu jednom nešto ne uspit i sad odma ...:-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare