To je to što me zanima!

Propala svadba: Mladenci i gosti se otrovali hranom

Unatoč tome što su gosti povraćali, imali proljev i dobili salmonelu, zabava se nastavila. Agenciju koja je organizirala put u Tursku tuži još 659 ljudi
Vidi originalni članak

Britanci Kevin Sturman (33) i Abbie Otter (30) trebali su imati romantično vjenčanje u Turskoj, no svadba se pretvorila u potpunu katastrofu. Mladenci su se s još 20 gostiju otrovali hranom. Nekoliko ih je završilo u bolnici. Unatoč tome što su mnogi gosti povraćali, imali proljev i dobili salmonelu, zabava se nastavila. Odmah nakon vjenčanja mladoženjinu trudnu sestru hitno su prevezli u bolnicu jer joj se stanje naglo pogoršalo. Par je na vjenčanje potrošio oko 35.000 kuna. Sada će tužiti putničku agenciju koja je organizirala putovanje i smještaj. Uz Kevina i Abbie tu agenciju zbog loših i propalih putovanja tuži još 659 ljudi, a zajedno od agencije traže 6 milijuna funti.
- To je bilo putovanje iz pakla. Svi smo bili bolesni i iscrpljeni, ali smo se morali smješkati na ceremoniji. Bili su to strašni bolovi. Nakon svadbe jeli smo vani, a u hotelu nas je bilo strah popiti i čašu vode - kaže Kevin. Dodaje kako je hotel u groznom stanju, bazen je prljav, hrana neukusna, a sve ostalo prašnjavo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_38602 16.04.2010.

    uuuuuu jbt......koje vjencanje.....

  • olnada 16.04.2010.

    e bas sr...e!

Komentiraj...
Vidi sve komentare