To je to što me zanima!

Propao dogovor oko utakmice ili vježbe pa ga napao nožem

I.M. (32), koji je bio za utakmicu, nožem je teško ozlijedio J.S. (44), a njegovog sina K.S. (24) lakše. DVD Savski Nart na sastanku se dogovarao oko proslave...
Vidi originalni članak

Na sastanku DVD-a Savski Nart u Rugvici u nedjelju oko 22 sata izbila je žestoka svađa. Okupljeni se nisu mogli dogovoriti hoće li na skoroj proslavi odigrati nogometnu utakmicu ili će imati vatrogasnu pokaznu vježbu. 

I.M. (32), koji je bio za utakmicu, nožem je teško ozlijedio J.S. (44), a njegovog sina K.S. (24) lakše. Obojicu su prevezli u KB Dubrava, a I.M. su priveli u policijsku postaju. Terete ga za pokušaj ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • walterwolf 06.08.2011.

    sastanak u prostorijama DvD Savski Nart su organizirali clanovi istog,doticni I.M.nije clan DvD-a,i nije trebao prisustovat sastnaku.I.M.je organizira turnir u malom nogometu bez ikakvih dozvola za koristenje igralista koje je u vlasnistvu opcine i koja ist izdaje,ali doticni I.M.nije bio u stanju zatraziti tu dozvolu,a bio je u stanju organizirati cijeli turnir.DvD Savski Nart je dozvolu zatrazio i dobio.kada je I.M.cuo da DvD ima sastanakuputio se iz obliznjeg kafica i bez ikakve rasprave fizicki napao J.S.i nanio mu teze tjelesne ozljede u obrani oca je nastrado i K.S.koji je zadobio lakse tjelesne ozljede.I.M je inace poznat po problematicnom ponasanju godinama terorizira opcinu rugvicu i okolici,ali uz sve to njegovi prijatelji iz PU DUGO SELO skoro pa nista nepoduzimaju iako je napadao i njihove kolege,stovise on i njegov brat J.M.razbili su policijsku posttaju u Dugom Selu.pa se nekad upita dli mi je slobodno izaci iz kuce bez pistolja ili noza jel nikad se nezna ko je iduci na redu.Svi govore pazi to ti jr I.M i J.M.,zasto da pazim ,pa do kud mi trebamo tolerirat to sto je neko idio i hoda sa nozevima i pistoljima po selu.

  • vragmali 01.08.2011.

    ma koje bolesno pravilo mutavci jedni ???? koga sam vrijeđal,daj mi objasni molim te tupane jedan...e sad vrijeđam, tak.....stvarno svaki dan dokazujete da ste dno dna HR pisanja......

  • zippysnake 01.08.2011.

    Cakije radile!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare