To je to što me zanima!

Propao posao stoljeća u C. Gori za IGH i Konstruktor

Savjet za izgradnju autoputova crnogorske vlade je na svojoj sjednici u utorak predložio da se raskine ugovor za gradnju ceste s konzorcijem
Vidi originalni članak

Savjet za izgradnju autoputova crnogorske vlade je na svojoj sjednici u utorak odlučio raskinuti ugovor za gradnju autoceste Bar-Boljare s hrvatskim konzorcijem koji čine tvrtke Konstruktor, IGH i Tehnika, piše Večernji list. Ugovor raskidaju jer konzorcij nije u roku dostavio bankovna jamstva. Savjet, koji predstavlja Milo Đukanović, crnogorski premijer, će Vladi predložiti da počne pregovore sa drugoplasiranim grčko-izraelskim konzorcijem HCH-Aktor. Taj je konzorciji predao 1,2 milijarde eura skuplju ponudu od konzorcija iz Hrvatske. Konstruktor-IGH-Tehnika su ponudili gradnju autoceste koja je trebala koštati 2,7 milijarde eura. Konzorcij je trebao osigurati jednu milijardu eura, a vlada Crne Gore 1,7 milijardu eura. Konzorcij je u veljači predao jamstva, no pokazalo se da su to pisma namjere. Vlada Crne Gore će se u četvrtak izjasniti o prijedlogu Savjeta.  

Idi na 24sata

Komentari 22

  • karadjordje 02.03.2010.

    hahahahaha...bas mi je zao...Pogotovo zbog J.Radica....

  • zed_zed 02.03.2010.

    @tornado: potpisujem - ako i 100 naših ljudi rade - dobro je. samo da nisu na burzi.

  • be yourself 02.03.2010.

    Neće ni jedna banka riskirati zbog nekog Radića. Neće ni jedna banka dati garanciju za posao koji je pušiona u startu. Imali su premalu cijenu da bi za te pare mogli sve to odraditi. I bolje da nisu dobili posao jer bi im to bio zadnji posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare