To je to što me zanima!

Propucao ga sačmaricom: Na leđima ostale stravične ozljede

Kad je policija došla napadnuti Mark Laird ležao je na hodniku. Prebačen je u bolnicu gdje su mu iz leđa i ruke izvadili 22 kuglice sačme. Napao ga je prijatelj
Vidi originalni članak

Tinejdžer naoružan sačmaricom pucao je u leđa svom prijatelju na njegovom kućnom pragu u siječnju ove godine.

Murray Gracie (18) pucao je u Marka Lairda (28) dok su u kući bili njegova partnerica i sedmomjesečna kćer. Nakon toga se uputio prema kući svoje bivše djevojke, koja je sestra Lairdove partnerice,  a onda je sa sačmaricom išao za policajcima. Policajci su ga napokon svladali nakon potjere od 13 kilometara.

Gracie je u vrijeme napada bio na uvjetnoj, a na sudu u Glasgowu priznao je niz optužbi, uključujući i napad oružjem. 

Na dan napada Gracie je poslao poruku Lairdu u kojoj ga je pitao je li kući. Nakon toga Laird (28) je izašao ispred kuće zapaliti cigaretu kad je ugledao auto iz kojeg je izašao Gracie. Uočio je da je naoružan pa se brzo okrenuo i pokušao ući u kuću, ali prije nego je ušao čuo je glasan prasak i osjetio snažnu bol u tijelu, piše Daily Mail

Napadač je onda otrčao prema automobilu, a Laird je nekako uspio dozvati djevojku Emmu Donnelly i obavijestit ju da je ranjen. Pucnjeve su osim susjeda čuli i policajci koji su bili u blizini, a kada su došli do kuće našli su Lairda kako leži u hodniku svoje kuće. Odvezen je u bolnicu gdje su mu iz leđa i ruke izvadili 22 kuglice sačme. 

Na sudu je objašnjeno kako je Gracie ranije imao psihičkih problema pa je sudac izdao nalog da ga se smjesti u bolnicu u Carstairsu, a na optuženičku klupu vratit će se u prosincu.


Idi na 24sata

Komentari 39

  • ZoranGoran 17.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • samopiceci 17.09.2012.

    Cega sam se sve nagledao u medijima, ovu nije ni blizu uznemirujucih fotografija, tek sad shvacam sta mi rade...

  • archangelgabriel 17.09.2012.

    ovaj il bu dobio metak u potiljak il mu doživotna ne gine

Komentiraj...
Vidi sve komentare