To je to što me zanima!

Propucao policajce: Otišao po kaput, a vratio se s puškom

Poznati vrbovečki nasilnik Stjepan Foglec (50) u policajce je ispalio šest metaka. Ivan i Hrvoje došli su ga uhititi jer je napao konobaricu i tražio novac od gazde
Vidi originalni članak

Tko se ne bi uplašio, iskreno nam je priznao iskusni policajac Ivan Špoljarec (30). S kolegom vježbenikom Hrvojem Mlinarićem (21) leži u KB Dubrava. Obojicu je u četvrtak u Baničevcu kraj Vrbovca u noge ranio Stjepan Foglec (50).

- Sreća da je pucao u noge, mogao nas je pobiti - kaže Špoljarec.

Njega je ranio u natkoljenicu, a Mlinariću je zrno okrznulo potkoljenicu. Špoljarcu liječnici neće vaditi košuljicu zrna koja mu je ostala u nozi.

Policiju su u četvrtak zvali mještani Vrbovca. Foglec je pijan napao konobaricu u gostionici i od gazde iznudio 300 kuna. Na ulici je potom šakom u glavu udario prolaznicu. Policajci su ga došli uhititi.

- Kolega Ivica Baček, vođa ophodnje, razgovarao je s njim i objasnio mu da mora s nama u postaju. Rekao je da će samo uzeti kaput. No iz kuće se vratio s poluatomatskom puškom, bez kaputa. Počeo je pucati, pogodio me drugi metak, Povukao sam se iza auta, krvario sam, bilo mi je samo da preživim - Špoljarec je još vidno potresen.

- Uplašio se jesam, ali od policijskog posla ne odustajem - hrabar je Mlinarić. Spasio ih je kolega Baček koji ga je savlado i uhitio. Foglec je imao 1,66 promila. U selu kažu da je stalno pijan i uvijek nasilan.

Policajce su u petak posjetili ministar, čelnici PUZ-a i Ravnateljstva policije.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • kinezojapanac 30.10.2011.

    Hoće li i taj Foglec morati na dan suđenja na koronarografiju? Hoće li i njega zaboliti noga? Hoće li i on dobiti sobu u bolnici i hoće li imati 3 jaka odvjetnika odnosno kompletan tim odvjetnika.

  • zenga2 29.10.2011.

    Pa zašto policija ima oružje izgleda da s njim prijete ženama kod kuće i uboijaju žene. Vijest bi bila da je ona pucao na policiju a policajci su uzvratili vatri i s dva metka ustrijelili napadača.

  • 29.10.2011.

    huni00.., ajde lijepo vrati taj laptop koji si ukrao i prestani pisati gluposti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare