To je to što me zanima!

Proročici nožem prerezao vrat: Nije mu se sviđalo što je čuo?

Njemačka: Vidovnjakinja Esmeralda (68) poznata je u Düsseldorfu, a proricala je i budućnost političarima. Liječnici su je nakon napada operirali i tako joj spasili život
Vidi originalni članak

Rastrojeni muškarac napao je nožem u utorak navečer u njemačkom Düsseldorfu proročicu Zagorku Jovanović (68) poznatiju kao Esmeralda iz Bilka. Napadač je navodno dečko njezine klijentice koji izgleda nije bio zadovoljan onime što je Esmeralda proricala njegovoj djevojci, piše Bild. Navodno joj je tjednima slao prijeteće SMS poruke. Proročica je u bolnici.

Esmeraldin partner Rainer K. ispričao je novinarima da je napadač pozvonio na vrata, Esmeralda je otvorila, a muškarac je nasrnuo na nju. Razrezao joj je vrat i ubo je nekoliko puta u leđa.

- Gledao sam televiziju i odjednom čuo krikove. Najprije nisam vidio krv, a onda sam primijetio da na vratu ima veliku porezotinu. Vikala je susjedu da donese ručnik. Ručnik smo pritisnuli na ranu, a onda sam pozvao hitnu - rekao je Rainer. Ženu su u bolnici operirali i tako joj spasili život. Njezin partner kaže da je ono najgore iza nje.

Policija napadača traži, a za pravu informaciju daju 1500 eura.

Esmeralda je u Düsseldorfu jako popularna iako je u intervju prije godinu dana rekla kako je slavna bila prije 20-ak godina. Rekla je i da je svoj talent naslijedila od majke. Proricala je sudbinu i Joachimu Erwinu, njemačkom političaru koji je od 1999. do svoje smrti 2008. bio gradonačelnik Düsseldorfa. Esmeralda je bila predvidjela i da će Helmut Kohl postati njemački kancelar.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • optimist-pesimist 01.06.2014.

    Ja predviđam, da će kroz 10 idućih godina nezaposlenost porasti na 410 000, da će zavladati bijeda na ovim prostorima, za večinu građana biti gorji standard nego 80 god. u ex yu, ljudi će zbog dužničkog ropstva i ovrha spram banaka masovno završavati na ulici, mirovine će pasti od 25 do 35%, prije prelaska na euro kuna će devalvirati na 15kn-a za 1 euro, poskupit će zdrastvena zaštita, osnovni pregled u zdastvu uz dopunsko osiguranje, temeljiti pregled i pametni lijekovi plačat će se dodatno i to po pozamašnoj tarifi, sve u svemu preporučujem odlazak u razvijene zemlje jer na ovim prostorima slijedi dugo, depresivno, ekonomski zaostalo, poitički zatucano, intelektualno neperspektivno desetljeće. Eto budućnost nije bajna al za utjehu danas ja častim.

  • issavis 01.06.2014.

    ne čudim se,ona se igra tuđim životima ,svojim izmišljotinama određuje sudbinu i budućnost lakovjernim osobama,otkud pravo da radi takve ogavne i pokvarene stvari i na tome zarađuje

  • StjepanValjak 01.06.2014.

    Kako nije znala što joj nosi budučnost,a prorok je

Komentiraj...
Vidi sve komentare