To je to što me zanima!

Prošao kroz spuštenu rampu: Vlak smrskao auto u Karlovcu

Pravo je čudo da je vozač preživio. Iz vozila su ga izvlačili vatrogasci, a djelatnici Hitne službe odvezli su ga u bolnicu. Težina njegovih ozljeda zasad nije poznata
Vidi originalni članak

Vozač automobila je ozlijeđen u petak oko 8.40 sati nakon sudara s teretnim vlakom na pružnom prijelazu Orlovac u Karlovcu.

POGLEDAJTE VIDEO

Kako saznaje Kaportal s mjesta događaja, vozač je starija osoba koja je automobilom krenula preko pruge unatoč tome što je bila spuštena rampa. Probio je rampu, a u tom trenutku naletio je teretni vlak i smrskao automobil.

Pravo je čudo da je vozač preživio. Iz vozila su ga izvlačili vatrogasci, a djelatnici Hitne službe odvezli su ga u bolnicu. Težina njegovih ozljeda zasad nije poznata.

Željeznički promet je do daljnjega u prekidu.  

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • avim 19.02.2018.

    Nista cudno...profi sam vozac svih kategorija sa 5st.i gledam...na prijelazu Sis.Odra-Stupno staje hitna na lijevoj traci u pravcu Zgrba ,vozac jede burek kada ga je pojeo prelazi polu brklju ostali ljudi se u cudu gledaju (bez rotacija ili sirene)pored policajca i sluzbenog vozila na 10 m,,,na pijelazu kod Rafinerije spustena polu brklja prije dolaska kod prijelaza pali sirenu i prelazi prugu iako je polu brklja spustena i kolona stoji.To je znak da zakon nije za sve ljude isti.Sada stalno imam spreman mobitel da to snimim

  • budalajlama 16.02.2018.

    Svi vi laprdate . Ako je točno kako piše, da je probio rampu, onda tu nešto drugo ne štima. Nije sigurno namjerno, nije ju zaobišao, znači da mu je pozlilo, ili je zaspao. Ili je bio pijan.

  • dvadesetčetverosatnivirusić 16.02.2018.

    jebate , da mi ovak unište i ispilaju auto nakon saobračajke ,ja bi ih tužil

Komentiraj...
Vidi sve komentare