To je to što me zanima!

Radnike 3. Maja nisu primili: 'Oni nisu naša Vlada i ministar'

Prosvjed će se održati u 10 sati ispred Ministarstva gospodarstva u Zagrebu, a organizira ga Sindikat metalaca Hrvatske - Industrijski sindikat, udružen u SSSH
Vidi originalni članak

Oko 50 radnika Tvornice diesel motora i palubnih dizalica 3. Maj Motori i dizalice d.d. Rijeka u srijedu je prosvjedovalo ispred Ministarstva gospodarstva te traži isplatu plaća i nastavak restrukturanja tvrtke. Oko 200 radnika nije primilo tri plaće. 

Radnici su se razišli nakon što ih u Ministarstvu nitko nije primio. Poručeno im je da su za njihove zahtjeve mjerodavne Agencija za restrukturiranje i prodaju CERP i Agencija za upravljanje državnom imovinom. 

Radnici i sindikalci bili su ogorčeni. Regionalni povjerenik Sindikata metalaca Branko Kužet izjavio je da Vlada i ministar koji ih ne može primiti više nisu njihova Vlada i ministar


Idi na 24sata

Komentari 4

  • ursuss 04.06.2014.

    Konačno ste to shvatili...pa zar oni da primaju obične radnike.... oni su eu elita...do njih lakše dođu Gay-predstavnici no pošteni radnici koje je pod okriljem države netko izvarao i popljačkao... i sad da vas prime.... dečki- svaka podrška metalcima i radnicima,poljoprivrednicima i prosvjetarima!!

  • user_320725 04.06.2014.

    Baš čudno da ih nitko nije primio. Vjerovatno su došli u nezgodno vrijeme dok se degustiralo vino i paprika

  • dobro jutro 04.06.2014.

    Sta ne bi trebalo prvo kod Obersnela pokucati a potom za Zagreb

Komentiraj...
Vidi sve komentare