To je to što me zanima!

Prosvjed: Traže nastavak gradnje Vukelićeva mosta

Oko 100 stanovnika karlovačke četvrti Turanj i susjednih mjesta su u nedjelju na cesti D1 održali miran prosvjed i gradonačelniku su uručili peticiju
Vidi originalni članak

Oko 100 stanovnika karlovačke četvrti Turanj i susjednih mjesta su u nedjelju na cesti D1 održali miran prosvjed i gradonačelniku Karlovca Damiru Jeliću uručili peticiju. Oni traže da se što prije nastavi sa izgradnjom brze ceste koja bi preko tzv. Vukelićeva mosta obišla prigradske četvrti  u kojima živi oko 6.000 ljudi. Gradonačelnik Jelić ih je zamolio za strpljenje i rekao je da je moralna obveza prema Karlovčanima da se ta cesta i most sagrade.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • manitou 06.09.2009.

    reko\' vam je, hadezejovci, bozanić večeras; stići će vas božja kazna, hahahahaha

  • rođin rođo1 06.09.2009.

    odakle sad to prije 15-20dana svi su se križali i govorili da je most bez prilaznih puteva odlazni i dolazni.svi govorili da je to spomenik koji ničemu ne služi uzalud bacanje novaca.radnici na mostu negodovali da rade most bez veze,mještani rekli da će moći na njemu zimi sušit pršute itd,itd.tako bilo na dnevniku.sad odjednom kuka i motika di je most zašto se neradi pa stvarno ko bi nama udovoljio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare