To je to što me zanima!

Prosvjed u Ukrajini: Kamenjem gađali svoje povratnike iz Kine

Nakon što je ukrajinska vlada u četvrtak uspjela evakuirati svoje državljane iz Wuhana, koji je najviše pogođen epidemijom korona virusa, nekolicina Ukrajinaca je odgovorila prosvjedom...
Vidi originalni članak

Ukrajinci iz Novog Sanžara napali su kamenjem autobus u kojem se nalaze njihovu sunarodnjaci koji su se upravo vratili iz Wuhana. Organizirani su prosvjed i blokirali ceste, a sve je morala nadzirati i vojska.

Nakon što je ukrajinska vlada u četvrtak uspjela evakuirati svoje državljane iz Wuhana, koji je najviše pogođen epidemijom korona virusa, nekolicina Ukrajinaca je odgovorila prosvjedom. U Ukrajinu je tako stiglo 73 ljude, a četvero nisu uspjeli evakuirati jer su imali simptome zaraze (visoku temperaturu).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nezadovoljni Ukrajinci okupili su se pred lječilištem u kojem su njihovi evakuirani sunarodnjaci trebali boraviti neko vrijeme. Poručili su da ne žele riskirati pojavu epidemije koronavirusa na njihovom području. Tada su svojim tijelima blokirali put do medicinske ustanove i palili gume kao znak upozorenja. Policija ih je potom pokušala rastjerati. Snimke prikazuju da je došlo i do sukoba.

- Morali smo desetak najagresivnijih pojedinaca objasniti koje sve mogu biti posljedice njihovih protuzakonitih radnji - izvijestila je policija. 

Na kraju su se prosvjednici razišli, ali je nekolicina ljudi ostala kako bi kamenjem gađali autobus s povratnicima iz Kine. Ukrajinske vlasti planiraju evakuirane državljane držati dva tjedna u karanteni u lječilištu. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Rikikiki 21.02.2020.

    On tebe kamenom a ti ga pljuneš

  • Rikikiki 21.02.2020.

    Kakav primitivizam i divljaštvo. Ovako se životinje ponašaju prema zaraženo/bolesnoj jedinki. Odma zatuči.

  • ARMAGEDON 21.02.2020.

    Ovo bi se jednog dana moglo desiti Hrvatima koji su POBJEGLI u Irske ako se Hrvatska ekonomski oporavi jer nisu ostali braniti Hrvatsku kada ih trebala od pljackasa, bandita i kokosara !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare