To je to što me zanima!

Prosvjednici u Kairu zarobili su vozilo interventne policije

Zabrinuti stanovnici napravili su krug oko policijskog vozila da zaštite pripadnike interventne policije koji su bili zatočeni u vozilu. Građani žele prekid vojne vladavine
Vidi originalni članak

Bijes zbog smrti nogometnih navijača prenio se na ulice Kaira. Prosvjednici su u četvrtak ispred ministarstva unutarnjih poslova mašući egipatskim zastavama i zastavama lokalnog nogometnog kluba Al-Alhi skandirali da žele prekid vojne vladavine u zemlji.

Snage sigurnosti na prosvjed su odgovorile suzavcem i natjerale tisuće prosvjednika u bijeg.

U čudnom zaokretu moći tijekom večeri prosvjednici su u blizini trga Talab Harb napali vozilo interventne policije, donosi Reuters. Svjedoci tvrde kako su vidjeli vozača da bježi pred gomilom.

U jednom trenutku zabrinuti lokalni stanovnici napravili su krug oko policijskog vozila kako bi zaštitili pripadnike interventne policije koji su ostali zatočeni u vozilu. Vođe prosvjeda pokušavali su, vičući da revolucionari nisu nasilnici, smiriti okupljenu rulju i odmaknuti ih od vozila dok policajci nisu bili izbavljeni.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • edinjo 04.02.2012.

    egipat-tunis-alžir svugdje su vladale diktature i živilo se kolko tolko u nekom redu, ćim odoše gazde odmah nered, jednostavno to je takav narod i njima treba diktator na vlasti da uvede reda tako da u tim zemljama više nikad neće biti mira kao što je bilo.

  • user_68632 03.02.2012.

    Tipična nesloga naroda. Dok policija mlati narod, nađu se dobročudne ovčice da brane policiju kada dođe do obrata.

  • vbuhac2 03.02.2012.

    ma ovaj stil mi miriši na ameriku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare