To je to što me zanima!

'Mi ostajemo u šatoru, nebitno je gdje spava Đuro Glogoški'

Branitelji u Savskoj 66 održali su pressicu u povodu odbijanja Vlade da zakon o njima digne na ustavnu razinu. Đure Glogoškog nije bilo jer ima visoku temperaturu
Vidi originalni članak

Hrvatski branitelji koji prosvjeduju u Savskoj 66 održali su u petak press konferenciju zbog odbijanja Vlade da objedini prava branitelja u jedan zakon koji bi imao ustavni karakter.

- Bili smo na sastancima s Predsjednicom i još nekima, a odbio nas je samo Milanović. On je pokazao da ne želi naći rješenje za branitelje i da nema vremena ni za koga osim za sebe - rekao je Josip Klemm, jedan od vođa braniteljskog prosvjeda.

Na današnjoj pressici nije se pojavio Đuro Glogoški koji se zbog visoke temperature odmara kod kuće.

- Nije bitno gdje spava Đuro Glogoški, bitno je da ćemo mi svi zajedno ostati u Savskoj 66 - poručio je Klemm dodavši da to nije šator Klemma i Glogoškog nego hrvatskog naroda. 

Aktualnog ministra branitelja Predraga Matića još je jednom optužio da je na putovanja potrošio 400.000 kuna sa službene kartice i pozvao novinare da to istraže.

Osvrćući se na najavu proslave obljetnice Oluje, branitelji su rekli kako smatraju da je Vukovar simbol agresije, a da bi se mimohod trebao održati u Kninu, a ne u Zagrebu.

Pozdravili su odluku ministra Ostojića o vraćanju grba na nove registarske pločice i još jednom pozvali na "Skup zajedništva" koji će se 2. svibnja održati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 595

  • VelimirMarcijus 11.04.2015.

    kaže kriminalac kljem,ostajemo u šatoru.samo ja ne vjerujem da je on ijednu noč proveo u šatoru.ima tih nikoristi što za par piva i malo safalade čuvaju šator i glume ŠATORAŠE

  • nofatchicks 11.04.2015.

    Hrvat sam 1/1, al dajte rastjerajte vise ovu gamad, dize nam se kosa na glavi od njih.Ono je paravojna formacija na cesti, imaju raspored straze, dezurstva,itd.

  • kara marko 11.04.2015.

    Hoće li im Crveni križ donirati klima uređaje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare