To je to što me zanima!

Prosvjednici 'zarobili' oko 100 ljudi u bugarskom parlamentu

Prosvjednici su se u utorak razbjesnili zbog rasprave koju su zastupnici u parlamentu vodili oko državnog proračuna. U neredima je ozlijeđeno nekoliko ljudi
Vidi originalni članak

Prosvjednici su u Sofiji blokirali ulaz bugarskog parlamenta u utorak navečer tijekom prosvjeda protiv korupcije političara. U zgradi parlamenta je u trenutku prosvjeda bilo više od 100 političara, novinara i ostalih zaposlenika. Prema posljednjih informacijama, u parlamentu su bili zarobljeni oko pet sati, javlja BBC.

Građani Bugarske prosvjeduju više od 40 dana, a u utorak su se sukobili i s policijom. Prosvjednici su se u utorak razbjesnili zbog rasprave koju su zastupnici u parlamentu vodili oko državnog proračuna. Uzvikivali su im da podnesu ostavku te da su "udružena mafija". 

U neredima je ozlijeđeno nekoliko prosvjednika i policajaca, a točan se broj još ne zna. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • stevo đurić 24.07.2013.

    jesu li ovo pročitale naše vladajuće pijavice ??

  • ariani 24.07.2013.

    tako se to radi...naš narod samo cmolji ....žalosno...

  • marnik954 24.07.2013.

    I Bugari imaju kasno palenje kao i Hrvati. Između ostalog i još neki naši susjedi.Svi se mi probudimo tek kada vidimo da na guzici ni gaća nemamo, a oni na vlasti imaju i ono što im ne treba uz to su se tako materijalno osigurali da im ni prapraunučad ne moraju raditi. To je naša stvarnost koju izbjegavamo vidjeti zbog kukavičluka i straha da ostanemo bez nečega što nemamo, a nadamo se da bi mogli imati. Lopine su se dobro osigurale, imaju imunitete, imaju policiju i vojsku na svojoj strani, naravno i ono najvažnije, novce sa kojima nam mogu činiti što žele. No, ničija nije gorjela do zore..(..

Komentiraj...
Vidi sve komentare