To je to što me zanima!

Prosvjednik: Dajete ostavku? Ironični Čačić: Sasvim sigurno

Ovo je samo još jedan dokaz koliko je Čačić rezigniran kad je u pitanju javno mišljenje. On gotovo na svako pitanje koje on smatra nebitnim odgovara ovako
Vidi originalni članak

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade ne doživljava ozbiljno prosvjednike na Markovom trgu. Uoči sjednice Vlade u četvrtak jedan prosvjednik ga je pitao: Čuli smo da sutra dajete ostavku, je li to istina?, aludirajući na obećanje Čačića da će dati ostavku ako ne krenu investicije. 

 Na to pitanje Čačić je ironično sasvim smireno odgovorio:  Vjerujte, to je sasvim sigurno. 

Podsjetimo na pitanje novinara što će učiniti ako do 9. mjeseca ne bude uspjeha s investicijama, Čačić je rekao kako će do tada ili biti u punom zamahu ili će u trenutačnoj Vladi više neće sudjelovati 

U četvrtak Čačić je komentirao i nedavne medijske napise da će Vlada biti popustljivija prema poslodavcima.

- Naš posao nije da budemo popustljiviji prema ikome, nego da surađujemo s poslodavcima. Kritike su dobrodošle, ali poneke od njih bile su potpuno neutemeljene, vjerojatno i zbog nedostatka dijaloga - rekao je Čačić ispred Banskih dvora.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • Tomislav Grdic 29.10.2012.

    Da za devet mjeseci sjebase svu Hrvatsku sa svojima lazima,, Di su ta radna mjesta sto su obecali naivnim glasacima Uh lazovi i kriminalci ,Treba staviti na ceste upozorenje Cacic vozi, bjezite sa ceste.

  • smokvica123456 31.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ivana27_1 31.08.2012.

    Kad bi iskreno napisala sta mislim o njemu..dobila bi prijavu..ili bi moj komentar bio izbrisan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare