To je to što me zanima!

Protekli tjedan nestalo 12 ljudi, od čega je osam maloljetnika

Nestanak svih 12 ljudi prijavljen je na stranici nestal.hr, a policija moli da im se svi koji imaju informacije o nestalima jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192
Vidi originalni članak

U proteklih tjedan dana nestalo je 12 ljudi, a njihov nestanak prijavljen je na stranici nestali.hr. Policija moli da im se svi koji imaju informacije o nestalima jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

Ana Belić (16) nestala je 4. veljače iz Čakovca kada je otišla s adrese Ivana Meštrovića 32. Visoka je 164 centimetra. Ima kestenjaste oči, ovalnog je lica i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, sive tajice i tenisice. 

Mile Brakus (60) nestao je 7. veljače s osječke adrese K. A. Stepinca 4. Visok je 159 centimetara, ima smeđu kosu i tjemenu čelavost, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u smeđe hlače, crne cipele, smeđu jaknu i smeđu košulju. 

Marko Đurić (55) nestao je 2. veljače iz Letovanića. U subotu se vraćao pješice u vikendicu i otada mu se gubi svaki trag.  Visok je 192 centimetra, ima prosijedu kosu, kestenjaste oči i jače je tjelesne građe. 

Damir Ignac (17) nestao je 3. veljače s adrese Pahinsko 6 u Ivanecu. Ima tamne oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe, a ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Chanel-Lela Medved (17) nestala je 1. veljače s adrese Putjane 20 u Čakovcu.  Visoka je 176 centimetra, ima kestenjastu kosu i oči. Okruglog je lica i srednje je tjelesne građe. Na bradi ima piercing, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivi kaput, plave traperice i crne čizme.   

Maja Radoš (16) nestala je 31. siječnja s adrese Kukuljevićeva 11 u Zagrebu. Visoka je 170 centimetara, ima crnu valovitu kosu, kestenjaste velike oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u ljubičaste hlače i sivu vestu s krznom. 

Nenad Perica (36) nestao je 2. veljače s adrese Gustava Krkleca 20 u Zagrebu. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Vozi automobil Mazda 323, a u trenutku nestanka na sebi je imao plavu jaknu, tamnozelene hlače i bijele tenisice. 

Slaven Čubela (31) nestao je 5. veljače iz Ražanca. Otišao je u Zadar kako bi se prijavio na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i od tada se nije vratio. Visok je 180 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na trbuhu ima tetovažu "Blut Rauch". Ne zna se u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.

Mario Miletić (16) nestao je 4. veljače s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku.  Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i  srednje je tjelesne građe. Ne zna se u što je bio odjeven u vrijeme nestanka. 

Barbara Bačak (15)  nestala je 31. siječnja s adrese Kukuljevićeva 11 u Zagrebu. Visoka je 173 centimetra, ima crnu ravnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne tajice i gornji bijeli dio trenirke s kapuljačom. 

Stiven Amić (15) nestao je 5. veljače s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe, a ne zna se u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.

Damir Amić (17) nestao je 5. veljače s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku. Visok je 172 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe, a ne zna se što je nosio na sebi u vrijeme nestanka. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • lex_kc 09.02.2013.

    Mile Brakus radi duck face D

  • PapaŠtrumpf 09.02.2013.

    Šta, David Copperfield ima trening u Hrvatskoj ?

  • meryy 08.02.2013.

    Iz natpisa se da zaključiti da su neki od njih otišli zajedno,istog datuma pa i iz istih ulica.Ako takve stvari rade samo iz nekih svojih balavih razloga,trebalo bi im ustupiti zaista pravu psihološku pomoć jer njihovi roditelji prolaze teške agonije zbog njih.a ovi stariji,neznam dali zalutaju ili što.žao mi je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare