To je to što me zanima!

'Protiv mene se vodi medijska hajka da se skrene pozornost'

Mesić smatra da je izabran kao cilj kampanje jer se zauzimao za suradnju s Haškim sudom. Uvjeren je da hajka ne odražava mišljenje većine građana RH
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Stjepan Mesić je za srbijanski list Politika rekao kako se protiv njega u Hrvatskoj vodi medijska hajka, kojom se želi skrenuti pozornost javnosti sa stvarnih problema građana RH. Mesić je kazao kako se radi o jeftinoj podvali te se želi proizvesti homogenost na platformi oživljavanja emocija i predrasuda, kakve su dominirale u ranim devedesetima.

Bivši predsjednik ističe kako su osuđeni generali samo statisti u toj igri te oni zapravo pokretače kampanja ne zanimaju. Smatra kako je on izabran kao cilj kampanje jer se godinama zauzimao za suradnju s Haškim sudom. Duboko je uvjeren kako hajka koja se podigla ne odražava mišljenje većine Hrvata.

Stipe Mesić smatra kako ne treba istraživati one poput njega koji su surađivali s Haagom, već one koji nisu surađivali. Istaknuo je kako je presuda Gotovini i Markaču indirektna presuda Franji Tuđmanu, Gojku Šušku i najužem vodstvu oko njih. Naglasio je da to nije presuda Domovinskom ratu ni akcijama Bljesak i Oluja. Kaže kako je to najmanje presuda Hrvatskoj. Podsjetio je kako se on kao predsjednik Hrvatske već ispričao za svako zlo koje je bilo tko pod hrvatskim imenom bilo kome nanio.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • Camil_1 16.05.2011.

    Ovaj ja gori i od Šeksa.

  • willcraft 03.05.2011.

    Da Mesicu sada se vodi hajka na tebe da se skrene pozornost,dok za tvog vremena se vodila hajka na druge isto da se skrene pozornost ??? bilo kako bilo sam si rekao Pravda je spora ALI DOSTIZNA !!!!

  • štefek 03.05.2011.

    Izdajica ja sam pratio tvoji izjava i znaš da si lagao tamo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare