To je to što me zanima!

Provalama u restorane i kuće lopovi se domogli bogata plijena, šteta od 22.000 kuna

Provaljeno je u konobu 35-godišnjeg vlasnika na području Čavli, iz koje je ukraden vanbrodski motor marke Yamaha, dok je na području Hreljina između 13. i 23. siječnja nepoznati počinitelj provalio u garažu kuće
Vidi originalni članak

Riječka policija zaprimila je tri prijave o počinjenju kaznenih djela teške krađe provaljivanjem na području Čavli, Hreljina i Kostrene. 

Za lopovima se intenzivno, a prema dosad utvrđenom, tijekom proteklog vikenda provaljeno je u konobu 35-godišnjeg vlasnika na području Čavli, iz koje je ukraden vanbrodski motor marke Yamaha, dok je na području Hreljina između 13. i 23. siječnja nepoznati počinitelj provalio u garažu obiteljske kuće, te pritom otuđio bakreni kotao za pripremu alkohola te druge predmete oštetivši 40-godišnjeg vlasnika.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na oko 12 tisuća kuna. Uz to, u navedenom razdoblju evidentirana je i teška krađa provaljivanjem na području Kostrene.

Nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt iz kojega je otuđio različite predmete, među kojima i visokotlačni perač, te time 37-godišnju ženu oštetio za najmanje 10.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare