To je to što me zanima!

Provalila u stan pa ju izbacili, sada planira upasti i u drugi

Deložirana Enisa Omerović (39) provalila je u stan u zagrebačkoj Dubravi 2013. godine. Nije imala novca pa nije plaćala režije. Nakon izbacivanja planira naći drugi
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu deložirala obitelj Omerović iz gradskog stana u Dubravi u Zagrebu. Postupak su pokušali spriječiti članovi Živog zida.

- Provalila sam u taj stan 2013. godine. Nisam plaćala režije jer nisam imala novca. Sad mi preostaje provaliti u drugi stan. Imam četvero djece, a troje su maloljetni. Živimo od socijalne pomoći - rekla je deložirana Enisa Omerović (39).

Idi na 24sata

Komentari 224

  • Marril96 06.08.2015.

    Jesu ostali ljudi, oni koji pošteno rade za svoje, koji se snalaze kako znaju na LEGALAN način ako upadnu u probleme, koji ne provaljuju u tuđe ako ostanu bez svoga, koji su voljni raditi i zaraditi, koji ne troše novac na cigarete, koji se ne množe kao zečevi jer znaju da nemaju uvjeta za djecu onda debili?

  • Marril96 06.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • stjepan19688 31.07.2015.

    koji komentari kojekakvih primitivaca sta po nekima bi trebala biti u kontenjeru ,sudbina je nesto sto moze svakom promjeniti zivot u sekundi ,ljudi skapavaju od neimastine a drugi grcaju u novcu sto su nezakonito stekli kao i vecina ovih koji komentiraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare