To je to što me zanima!

Provalili u Inine kontejnere i ukrali sve što se može prodati

Lopov ili više njih. nisu provalili u same benzinske postaje, već u željezne kontejnere, a koji trenutno služe kao postaja, sve dok se čvrsti objekti smješteni na sjeveru i jugu autoceste renoviraju
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj provalio je u noći na nedjelju u dvije Inine benzinske postaje na Istarskom ipsilonu iz kojih je otuđio razna alkoholna pića, cigarete i druge predmete, čime je oštetio pravnu osobu iz Zagreba za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Kako doznajemo, lopov ili više njih. nisu provalili u same benzinske postaje, već u željezne kontejnere, a koji trenutno služe kao postaja, sve dok se čvrsti objekti smješteni na sjeveru i jugu autoceste renoviraju. U kontejnere su ušli razvalivši vrata, a obzirom da u njima nema previše vrijednosti, sa sobom su odnijeli sve ono što su smatrali da kasnije mogu prodati.

Treba napomenuti da osim ove provale, iste su benzinske i u više drugih navrata bile na meti pljačkaša. Policija nakon očevida i izuzimanja svih relevantnih tragova sada intenzivno traga za nepoznatim počiniteljima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 11.11.2019.

    Tu Inu svi uništavaju, i naše Vlade i Mađari , a sad i ovi najslabiji, lopovi obićni domaći. A rat je izvukla granatirana i paljena. Neće izdržati.

  • ARMAGEDON 11.11.2019.

    Sakupljaci sekundarnih sirovina su napravili inventuru !

Komentiraj...
Vidi sve komentare