To je to što me zanima!

Provalili u kuću i vlasnika (48) natjerali da im daje novac

Mladići su provalili u subotu u kuću u Gornjem Vukašincu. Kada se vlasnik sutradan vratio kući natjerali su ga da potpiše ugovor kojim jamči isplatu narednih pet godina
Vidi originalni članak

Vrbovečka policija uhitila je dva mladića koja su provalila u kuću I.Š. (48) i natjerala ga da potpiše ugovor da će im svaki tjedan isplaćivati 100 kuna u narednih pet godina. S.B. (20) i D.V. (26) provalili su u subotu kasno navečer u kuću u Gornjem Vukašincu kod Vrbovca. 

Sutradan oko 21.30 sati vratio se vlasnik kuće no nije ih uspio istjerati. Mladići su mu zaprijetili smrću i natjerali ga da potpiše ručno sastavljen ugovor koji su ranije pripremili i kojim im garantira da će im isplaćivati novac. Nesretni I.Š. potpisao je ugovor i odmah im isplatio prvu ratu. Oko dva sata ujutro iskoristio je nepažnju mladića i pobjegao iz kuće. Sakrio se kod susjeda u dvorište odakle je pozvao policiju. 

Policajci su pred kućom zatekli Opel Astru križevačkih registracija u vlasništvu mladića, a njih dvojicu u kući. Morali su ih vezati jer su se opirali uhićenju. Prepratili su ih u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • e moj narode... 20.04.2011.

    ha,ha, ha koji kriminalci..ha,ha..

  • MarinaTot 19.04.2011.

    Treba njih sad lijepo poslat na robiju, dat im kramp i poslat u kamenolom...

  • nefer 19.04.2011.

    treba uvjesti kontrolu svih ugovora, t.j. bez obzira dali potpisnik prijavi ili ne smije, treba ogranicite koji ugovor ima pravnu vaznost, osobito ako nije sklopljen pred pravnim licem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare