To je to što me zanima!

Provalio u crkvu: Skočio je kroz prozor i slomio si nogu

Svećenik Vjekoslav kaže kako je provalnik teturao u mraku vukući ozlijeđenu nogu. Mladić (26) zadobio je vanjski prijelom noge, iz koje je šikljala krv
Vidi originalni članak

Mladić (26) iz Višnjevca kod Osijeka u noći na subotu odlučio je orobiti crkvu, a potom gadno požalio. Kako ne poznaje unutrašnjost crkve Rođenja Blažene Djevice Marije, skočio je s pet metara visine.

Kad je kroz prozor skočio u mračnu crkvu, zadobio je vanjski prijelom noge, iz koje je šikljala krv.

- Teško ozlijeđen, teturao je u mraku vukući nogu. Kod oltara je našao veliki križ na stalku i, oslanjajući se na njega, kao na štaku, hodao kroz crkvu prema vratima župnog dvora. Zvonio je, ali nisam izašao jer sam mislio da to netko zeza - kazao je župnik Vjekoslav Lulić.

Provalnik je ostao sjediti ispred vrata župnog dvora krvareći. Iznenadio ga je zaštitar koji je došao jer se u crkvi upalio tihi alarm. Na pitanje što radi kraj crkve i kako se ozlijedio, mladić je kazao da je vježbao parkour, skačući po preprekama te pao i slomio nogu. Zaštitar mu nije povjerovao i pozvao je policiju koja je protiv lopova podigla kaznenu prijavu za tešku krađu.     

Idi na 24sata

Komentari 10

  • japanokinez 09.09.2016.

    Nekada su crvena vrata vazda bila otvorena a sada tihi alarmi ima se moze se. Mislio dam da netko zeza? A sta tek da si stvarno mislio? Crkva treba zivjeti od milodara i bas me interesira dali bi netko dolazio skakati sa 5 metara.

  • drekavac 08.09.2016.

    Provalnik provali u stan i groznicavo poce trpati stvari u torbu. Odjednom se iz mraka zacu, 'pazi isus te gleda'. Provalnik zamre od straha al ubrzo nastavi trpati stvari misleci da umislja. Kad opet iz mraka se zacu glas 'pazi isus te gleda'. Provalnik opet u panici poce gledati po stanu shvativsi da ne umislja. Tada u kutu sobe ugleda kavez i u njemu papagaja. Pride mu i rece jesi li ti rekao da me isus gleda, a papagaj rece da jest. Provalnik ga tada pita kako se zoves a papagaj rece pero. Tada se provalnik nasmija i rece koja budala nazva svog papagaja pero, a papagaj ce na to ista ona koja je svog rotweilera nazvala isus. Ovog provalnika je izgleda docekao gazda kuce.

  • talman 07.09.2016.

    Skako u crkvi po preprekama e svašta pa što nije reko da je došo molit

Komentiraj...
Vidi sve komentare