To je to što me zanima!

Prozvali su je lažljivicom pa ih ušutkala: Sad ovako izgledam

Simone Pretscherer (24) s Novog Zelanda u nešto manje od godinu dana izgubila je 86 kilograma. O svojem napretku pisala je blog no brojni komentatori su sumnjali
Vidi originalni članak

Pretila djevojka koja je izgubila polovicu od svojih 169 kilograma ušutkala je kritičare koji su sumnjali u njezin uspjeh objavivši fotografiju  na kojoj se jasno vidi dramatična promjena. 

Simone Pretscherer iz Aucklanda na Novom Zelandu uspjela je smršavjeti na 83 kilograma. Kaže da ju je prema uspjehu vodio moto 'želim živjeti u svojem tijelu 24-godišnjakinje'. 

U prvom tjednu izgubila je pet kilograma, a onda tri puta preplivala aucklandski zaljev te tako od kolovoza prošle godine 'skinula' 86 kilograma. Dežurni kritičari nisu vjerovali da je sve uspjela sama te su je optužili da laže i uređuje objavljene fotografije. 

Da im 'začepi usta', objavila je fotografiju na kojoj se vidi višak kože koji je ostao nakon gubitka težine. 

- Ne znam zašto, ali svaki komentar koji me prozvao da lažem ili varam pogodio me više nego bi trebao. Mislim da je to zato što su mi trebali sati plača i razmišljanja da se odlučim svoju priču javno obznaniti kako bi i drugima dala motiv da učine ono što je za mene bila najteža stvar u životu. Objavila sam ovu fotografiju za sve 'nevjernike' - napisala je Simone ispod fotografije. 

Pokrenula je i stranicu na kojoj prikuplja novac za operaciju uklanjanja viška kože, piše news.au.com.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • svejedobro 29.07.2015.

    Svaka čast za trud!

  • Bezobrazno zgodna 29.07.2015.

    svaka njoj cast....ali sta joj se desilo sa sisama? Pa kad mrsavis sise se ne smanjuju ova ima bar 3broja manje ako ne i 4broja.....povecajte slike malo

  • Gladius 29.07.2015.

    ruzna je ovak i onak

Komentiraj...
Vidi sve komentare