To je to što me zanima!

Prozvali su gradonačelnika: 'Vrkiću, ma ajde daj ostavku!'

Osječki gradonačelnik Ivica Vrkić surađivao je s Damirom Handanovićem osumnjičenim za ubojstvo. Prozvao ga je bivši gradonačelnik Krešimir Bubalo...
Vidi originalni članak

Pobjedu na lokalnim izborima Ivica Vrkić slavio je i sa suradnikom Damirom Handanovićem, osumnjičenim za narudžbu ubojstva Pere Martića. To je razljutilo bivšega gradonačelnika Krešimira Bubala.

- Potaknuli ste pitanje restauracije automobila, a imate ‘aferu Prcko’. Zbog toga bi, u svim uređenim demokratskim zemljama moralni gradonačelnici predali mandat na raspolaganje. Objasnite javnosti Vaše odnose s Prckom - prozvao je Bubalo novog osječkoga gradonačelnika na sjednici Gradskog vijeća.

Ivica Vrkić je upao u probleme nakon što se doznalo da je nedavno uhićeni Damir Handanović, osumnjičen da je naručio ubojstvo Pere Martića 2004. godine, njegov poslovni suradnik i prijatelj. Ubijena je i Martićeva ljubavnica. Prcko je 2008. godine bio suvlasnik tvrtke Deconic d.o.o., čiji je vlasnik bio Vrkićev sin Domagoj, a Ivica je tad bio direktor firme. Handanović je snimljen u velikom slavlju u noći izborne pobjede u Vrkićevu stožeru.

- Da, prije nekoliko godina bio sam u kontaktu s njim kad sam mu prodao udio u sinovoj tvrtki. Bili smo na kavi - odgovorio je Bubalu uzbuđeni Vrkić i dodao:

- To što je on bio u mojem stožeru u noći pobjede nema veze sa mnom. Pa što sam trebao? Stajati na vratima i puštati samo one s potvrdom o nekažnjavanju?! Nemojte da mi o moralu priča netko iz stranke čiji je vođa u zatvoru zbog kriminala i koja ima barem 15 različitih afera!

Idi na 24sata

Komentari 59

  • boww 12.07.2013.

    Mafija sused sve je to mafija!

  • MartyL 12.07.2013.

    Bubalo je radio pošteno, ajde jednu aferu vezanu uz njega , osobno, da je krivo napravio neka se kaže. Kaže Vrkić danas na sjednici ne mogu sam, puno posla, a Bubalo je sve odrađivao savjesno, pošteno, kvalitetne ljude okupio, a sada kada nas Vrkićeva "koalicija" opet vrati u kameno doba biti će jako dobro za građane grada na Dravi. Tko ne zna raditi neka se makne mlađima i savjesnijima.

  • ursuss 11.07.2013.

    Pustite ljudi prošlost, cijenimo čovjeka prema njegovim djelima,a ne prema imenima,vjeri..ili kako već....Ima primjera iz Domovinskog rata gdje su se dva brata borila na suprotnim stranama (hrvati.) i sada bi valjda trebalo ovoga koji se borio na hrvatskoj strani razapeti...takve stvari smo trebali ostaviti iza sebe 91.... NEKA SE DJELA cijene, na koncu vidjet ćemo ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare