To je to što me zanima!

Prva dama na Božićnom sajmu Ivi kupila ajvar, a Lani ukrase

Božićni sajam Međunarodnog kluba žena otvorila je Tatjana Josipović u Arena Centru . Obišla je 30-ak štandova. Družila se sa štićenicima doma iz Čakovca
Vidi originalni članak

Nakon što je odslušala pjesmu štićenika Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, Tatjana Josipović prerezala je vrpcu i otvorila humanitarni Božićni sajam Međunarodnog kluba žena. Obišla je 30-ak štandova na kojima su žene iz ambasada prodavale tradicionalne proizvode iz svojih zemalja. Na štandu iz BiH pohvalila se kako je prije dva dana bila u Sarajevu. Najviše se zadržala na hrvatskom štandu. Družila se sa štićenicima doma iz Čakovca. Mirti (12) je kupila kolač. Djeca su je oduševila. Zanimala se za njihove radove, a za sliku koju su izradili izdvojila je 300 kuna. Zanimale su je i želje za sv. Nikolu.

 Najviše mi se sviđa to zajedništvo. Činjenica da sve ide u humanitarne svrhe, rekla je Tatjana Josipović

- To su sve dobra djeca. Na njihovim licima vidi da im trebaju ljubav. A očito je da ljubav u domu i dobivaju. Mislim da su sretni i da se tamo dobro brinu o njima - kazala je Tatjana Josipović, sretna zbog sudjelovanja u sajmu.

- Najviše mi se sviđa to zajedništvo. Činjenica da sve ide u humanitarne svrhe. Božićni duh sajma i nju je ponio. Unatoč poklonima sa štandova s kojima je pošla doma, nije odoljela da i obitelj razveseli sitnicama.

- Nisam još kupila poklone za Božić pa će i ovo dobro doći kao dio 'asortimana' - kazala je. Predsjednika će obradovati teglicom makedonskog ajvara, a Lani je kupila božićne ukrase od slame. 

Božićni sajam u Arena Centru posjetile su stotine ljudi. Sav prihod ove godine ide Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec, za djecu s posebnim potrebama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • konjina 06.12.2010.

    jako važno

  • kristov 06.12.2010.

    Uvijek se ražalostim kada čujem kako nevjernici žele nešto za Božić, a Božić ne priznaju niti doživljavaju, kad antikrsti nose i vode djecu na krštenje i firmu. Što će im to kad u to ne vjeruju, pitam se, a isto i moju Crkvu. Evo kupiti će ona (crveni) ajvar za svoga Ivu, ispunila je svoju potrebu da je se snimi negdje u ovoj ili onoj prigodi, dobila je i naziv "prva dama", a koliko ju briga sirotinja, možeš misliti. Ne znam jesu li stigle zastave, umjesto kićenog bora?...

  • tigarLILY 06.12.2010.

    Monet mozda bi bilo bolje da vise vodis racuna o svom zivotu, a ne tudjima.... svatko donosi svoje izbore, i nemas pojma kako je drugima dok nisi u njihovoj koži....

Komentiraj...
Vidi sve komentare