To je to što me zanima!

Prva uhićenja zbog napada u Kölnu: Uhitili su Alžirca (26)

Njemačka: Ukupno je podignuto 766 prijava zbog napada u novogodišnjoj noći. Među njima su najmanje tri prijave silovanja. U pritvoru su trenutno osmorica
Vidi originalni članak

Zbog napada na žene u novogodišnjoj noći u Kölnu uhićeni su prvi osumnjičenici. Bild piše da su uhićeni mladić (26) iz Alžira kao i njegov pomagač (22). Alžirac je uhićen u subotu u prihvatilištu za azilante u blizini Kölna. Optuženi su za krađe i seksualni napad. 

Policija je kod njih pronašla dva mobitela od kojih je jedan ukraden žrtvi napada. 

Ukupno je podignuto 766 prijava zbog napada u novogodišnjoj noći. Među njima su najmanje tri prijave silovanja. U pritvoru su trenutno osmorica. U Aachenu je u petak navečer uhićen mladić (25). Također je riječ o Alžircu koji je kod sebe imao ukradeni mobitel. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ravno1 19.01.2016.

    Pitanje je koji kvocijent inteligencije imaju vodeći političari Evrope. Trebali su samo pogledati koji problem imaju Francuzi sa migrantima i sve bi im bilo jasno. Problem je trebalo rješiti u početku. Kao što je to učinio Orban.

  • kesha 19.01.2016.

    Jednostavno rješenje-vratiti sve mlade muškarce i zadržati samo žene i djecu. Njemačka ionako od takve radne snage ne bi imala nikakve koristi jer nisu došli raditi.

  • mafer 19.01.2016.

    Staviti ga u zatvor i lijepo uljepšati,pa neka se zatvorenici posluže kao što je i on učinio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare