To je to što me zanima!

Prva žrtva: Afganistanka (63) preminula u kampu u Opatovcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Žena je u subotu ujutro doživjela srčani udar odmah pri izlasku iz autobusa. To je prva žrtva među više od 290.000 izbjeglica koliko ih je dosad ušlo u Hrvatsku
Vidi originalni članak

U subotu ujutro po izlasku iz autobusa u prihvatnom centru u Opatovcu, od posljedica srčanog udara preminula je 63-godišnja Afganistanka . To je prva žrtva među više od 290.000 izbjeglica koliko ih je dosad ušlo u Hrvatsku.

Prema izjavi policije, a u dogovoru s obitelji preminule žene, ona će biti pokopana na najbližem muslimanskom groblju . Pretpostavlja se da će biti pokopana u Gunji. Policija navodi da će ispoštovati želju obitelji i da će sve učiniti da u suradnji s UNHCR-om i lokalnim vlastima to što prije urade.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve veći priljev izbjeglica 'zagušio' Šentilj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, u obitelji preminule Afganistanke tvrde da je nesretna žena i prije očajničkog puta u bolji život imala velikih zdravstvenih problema sa srcem.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • bubasvaba666 01.11.2015.

    Koliko u Hrvatskoj osoba doživi moždani i srčani udar pa nisu na stranicama tiska .Dali treba otvoriti žiro račun da je se sahrani koja glupost .

  • antijugoslavencina 01.11.2015.

    Nije moguce? Pa gdje je "humani" Ostoja Rankovic bio?

  • Fenix7 31.10.2015.

    Prva žrtva? Žrtva čega? A ako je prva umrla osoba od gotovo 300.000 ljudi koji bezglavo srljaju u Europu, onda su zbilja žilavi.... Još će biti i pokopana o našem trošku. Na prikladnom groblju. Državne rezerve trošimo na taj..... Užas....

Komentiraj...
Vidi sve komentare