To je to što me zanima!

Prve dame: Melania u Chanelu, a Brigitte Macron u Vuittonu...

Haljina Melanije Trump bila je rukom oslikana u srebrno, slojevita s našivenim kristalima i sparena sa srebrnim cipelama dok je Brigitte Macron odabrala dugačku haljinu sa zlatnim brokatnim linijama
Vidi originalni članak

Prva dame SAD-a i Francuske ispunile su očekivanja modnih kritičara kad su se pojavile na državnoj večeri u Washingtonu. Prva u svjetlucavoj srebrno-crnoj haljini francuske kuće Chanel, a druga u bež haljini sa zlatnim geometrijskim aplikacijama Louis Vuittona.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Haljina Melanije Trump bila je rukom oslikana u srebrno, slojevita s našivenim kristalima i sparena sa srebrnim cipelama dok je Brigitte Macron odabrala dugačku haljinu sa zlatnim brokatnim linijama na rukavima i oko vratnog izreza i zlatne cipele.   

EMMANUEL MACRON: "Nisam gay! Brigitte je starija 24 godine, ali ona je moj život"  

Prema Bijeloj kući prva američka dama je u planiranju svoje prve državne večere za 123 uzvanika držala čvrsto sve konce u rukama.

U zdravici američki predsjednik Donald Trump opisao je suprugu kao "naprosto nevjerojatnu američku prvu damu" i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koju će svatko pamtiti.

MLADOLIKA I U 64. Brigitte Trogneux: Otkrivamo sve tajne francuske prve dame

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s bijelo-zelenim cvjetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred dvorane bio ukrašen cvjetovima trešanja u crnim vazama.

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • 26.04.2018.

    Melanija je elegantno obučena žena. Moglo bi se reći damica. Posebno mi se dopao "ansamblić" :P koji je nosila prije par dana. Naravno uz dominantni šešir, koji ne zna svaka žena dostojanstveno nositi.Ova haljina je dobro smišljena, lijepo oslikana, jedino mi smeta, odnosno, čudi me, sitnica .. nije imala tanku bolero jaknicu ili barem prozirnu stolu preko golih ruku. A dopušteno je....ali ipak, više je primjereno za oficijelnu posjetu i prvu damu pri dočeku, na vratima se pojaviti "kompletnom" slikom..a poslije se stola može odlagati po potrebi.

  • andrija 2 26.04.2018.

    Bivši Rotšildov bankar Macron i također Rotšildov pijun Trump u pokušaju stvaranja novog svjetskog poretka.

  • LANA555 25.04.2018.

    Kako su se odjenule užas . Nezna se koja je lošija odjevena .

Komentiraj...
Vidi sve komentare