To je to što me zanima!

Pogledajte snimke ubojice Breivika prije pokolja u Oslu

Norveška: Nadzorne kamere su snimile Andersa Breivika kako hoda ulicama Osla prerušen u policajca. Prije toga je postavio bombu koja je ubila osam prolaznika
Vidi originalni članak

Na snimkama nadzornih kamera koje su objavljene u četvrtak, vidi se kako ubojica Anders Breivik prerušen u policajca hoda ulicama Osla. Na glavi ima kacigu, a u ruci pištolj. Okreće se kako bi vidio što se događa iza njega na ulici. Prije nekoliko minuta je postavio bombu koja će ubiti osam i ozlijediti desetke prolaznika. 

Nakon što je postavio bombu u Oslu Breivik je otišao na otok Utoya gdje je poubijao 69 ljudi, pretežno djece i tinejdžera. 

Trenutno se nalazi u zatvoru i čeka suđenje. Može dobiti kaznu od 21 godine zatvora.  

Idi na 24sata

Komentari 23

  • be yourself 16.09.2011.

    Treba mu dati đavoljeg odvjetnika Zadru da ga brani. Možda onda dobije 210 godina robije.

  • mudri1990 16.09.2011.

    Može dobiti kaznu od 21 godine zatvora. ??????? Ako je ovo normalno onda vi niste. Pa taj čovijek je neizlječivo bolestan, za ovo što je napravio treba mu dati SMRTNU KAZNU bez ikakvog suđenja.

  • gandi1 16.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare