To je to što me zanima!

Prvi dan na tržnicama: Gužva i redovi, teško je držati mjere

Kako se red nije mogao održavati na svim tržnicama, naročito u smislu održavanja epidemioloških mjera, ministar Davor Božinović je već najavio da će nekima ponovno biti zabranjen rad
Vidi originalni članak

Nakon dozvole Nacionalnog stožera od četvrtka ujutro sve su tržnice po Hrvatskoj živnule.

POGLEDAJTE VIDEO

Na nekima je bilo lakše održavati društvenu udaljenost, ali na nekima je dolazilo do gužvi, što se može vidjeti na fotografijama Pixsellovih reportera.

Kako se red nije mogao održavati na svim tržnicama, naročito u smislu održavanja epidemioloških mjera, ministar Davor Božinović je već najavio da će nekima ponovno biti zabranjen rad.

Na zagrebačkom Dolcu bilo je puno kupaca, ali uglavnom su svi stajali u propisanom redu na distanci.

POGLEDAJTE VIDEO

S druge strane, tržnica na Trešnjevci je bila pomalo kaotična s velikim brojem ljudi, koji su se teško držali pravila.

I u ostalim hrvatskim gradovima tržnice su bile pravi hit u četvrtak, naročito zbog uskrsnog vikenda kada se na tržnicama tradicionalno kupuje mladi luk, rotkvica, riba... Pojedine tržnice zabilježile su već u ranijim satima nedostatak namirnica. Naime, kupci su već u ranijim satima pokupovali voće i povrće kod OPG-ovaca, a obzirom da okolnosti nisu uobičajene, dozvolu za prodaju dobili su samo neki, ali je potražnja ipak bila daleko veća.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 09.04.2020.

    Zatvarajte to sve..Pa mi smo stoka od ljudi,nece nam ni Talijani bit ravni.Znam da ljudi moraju radit i zivjet ali na ovakav nacin necemo dugo zivjet, pokosit ce nas ovaj virus sve.Koda ih je netko sa lanca pustio.O dalmatincima necu ni pricat.znaci danas nadu dva kafica u ZD-u rade..katastrofa......Cast izuzecima!!!!

  • profić 09.04.2020.

    **Admin** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Adrian1 09.04.2020.

    Ovako se radi na imunitetu krda jer ćemo inače biti još min godinu dana pod mjerama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare