To je to što me zanima!

Prvi detalji pokolja: Poduzetnik ubijen u autu, pola sata kasnije našli mrtvu ženu i dva muškarca

Na oba mjesta događaja započeli su s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne mogu potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano
Vidi originalni članak

Šibenska policija oko 15 sati je objavila prve detalje strave u kojoj je četvero ljudi smrtno stradalo. Prvo su u 12.56 sati dobili dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. Na fotografijama se vidi kako je počinitelj izrešetao muškarca u Mercedesu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niti pola sata kasnije, policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku još troje mrtvih ljudi, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću, navode iz policije, ali okolnosti nisu poznate.

Na oba mjesta događaja započeli su s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne mogu potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. 

- Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba - navodi policija.

UŽIVO: SVE O POKOLJU KOD ŠIBENIKA Policija potvrdila: Našli ubojicu

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama - izvijestili su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • OKRUG 71 02.02.2021.

    država nam "uređena" kao što je bila i SAO Krajina....tu negdje. Imamo grb i himnu...a sve ostalo što jedna država treba imati NULA!

  • ARMADA10 31.01.2021.

    Pogledaj onog ruke u đepovima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 30.01.2021.

    Mogu si misliti kak je sad ostalim mafijašima koji su ga uništavali. Nadam se da budu svim kriminalcima dali policijsku zaštitu, da se ovo više ne ponovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare