To je to što me zanima!

Prvi gay poljubac u hrvatskoj politici: Hajduković i partner objavili fotku na kojoj se ljube

Njihove zajedničke fotografije uglavnom dijeli Matija, dok je profil Domagoja Hajdukovića uglavnom rezerviran za politiku, a nedavno su i objavili zajedničku fotografiju iz Banskih dvora
Vidi originalni članak

Matija Stainer, dečko predsjednika Kluba socijaldemokrata Domagoja Hajdukovića, našeg prvog političara koji je javno objavio da je gay, na svom profilu na Facebooku objavio je njihovu fotografiju na kojoj se ljube. Iako su dosad više puta objavili svoje zajedničke fotografije, ovo je prvi put da su objavili fotografiju poljupca. 

Obojica su dobili lajkove podrške, a par se snimio na Braču.

Njihove zajedničke fotografije uglavnom dijeli Matija, dok je profil Domagoja Hajdukovića uglavnom rezerviran za politiku, a nedavno su i objavili zajedničku fotografiju iz Banskih dvora.

- O LGBTIQ osobama dosta se pričalo u javnom prostoru, ali ne u ovom aspektu. Političkom. Bitno je za hrvatsko društvo i javnost osvijestiti ih da LGBTIQ osobe nisu nešto apstraktno i 'tamo daleko', nego su to vaši suradnici, susjedi, a i zastupaju vas u politici - rekao je Hajduković nakon što je javno objavio svoju seksualnu orijentaciju.

Idi na 24sata