To je to što me zanima!

Prvi rođendan djevojčice koja se rodila u sniježnoj mećavi

Snježana Glavota rođena je u kući jer njezina mama Marta zbog silnog snijega nije uspjela iz sela Sebišina u općini Runovići otići do rodilišta. Martu je porodila strina
Vidi originalni članak

Na njezin prvi rođendan posjetilo ju je izaslanstvo Službe i Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke. Malena Snježana dočekala ih je vesela i raspoložena unatoč tome što je imala vodene kozice. Veselo je skakala iz ruke u ruku zabavljajući se igračkama koje je dobila na dar.

Martu je porodila njezina strina Mila (84) koja je sve savršeno napravila uz telefonske upute primalje iz Imotskog. Za izuzetnu hrabrost ravnatelj uprave Tomislav Čuzić nagradio je hrabru majku pozlaćenim Grbom Županije, a baku Milu pohvalnicom za hrabrost. Ona je ujedno i kandidat za federalnu nagradu za hrabrost.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • putnik964 07.02.2013.

    Svaka čast strini i usprkos poodmakloj dobi ona je uspjela u ovom podhvatu...ja joj se divim i čestitke na rođendanu maloj Snježani...nekada a ne tako baš davno su se djeca porađala kod kuće uz pomoć seoskih babica i bilo je dobro...normalno da je bilo puno više smrtnih slučajeva nego danas...

  • rena 32 07.02.2013.

    sretan rođendan od srca sve najbolje!!!!!Bravo strina svaka čast!!!!!!!!

  • Cesarica07 06.02.2013.

    Neka je dijete živo i zdravo i neka ga prati sreća u životu, ali malo mi je smiješno koliko se djece generacijama rađalo u kući pa nitko nije dobio povelju za hrabrost :) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare